Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μυλωνάς: “Για τις επόμενες γενεές ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ”

Μυλωνάς: “Για τις επόμενες γενεές ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ”


Η ομιλία του προέδρου στα πλαίσια του Gala:

 «Χαιρετώ όλους τους φίλους που είναι εδώ, παλιούς και νέους, νυν και πρώην μέλη του Δ.Σ. Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθει ένας πρόεδρος και γεμίζει ελπίδα όταν βλέπει τόσο μεγάλη ανταπόκριση από ανθρώπους που αγαπάνε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Οφείλουμε να δώσουμε μια μεγάλη μάχη για να την κρατήσουμε ζωντανή. Η παρουσία σας και η στήριξη σας είναι οξυγόνο. Σας κτυπήσαμε την πόρτα ξανά γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή, πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα μας στη ζωή.

Τα κριτήρια είναι σαν δαμόκλειως σπάθη. Δεν επέφερε αποτέλεσμα η προσπάθεια για δανειοδότηση και δεν υπάρχει χρόνος να δοκιμάσουμε για άλλο,νέο. Παλαιές οφειλές και νέες, κοινωνικές ασφαλίσεις κ.α. τρέχουν. Έχουμε εξαγγείλει μια σειρά από ενέργειες και καλούμε τον κόσμο να βοηθήσει. Ευτυχώς αυτός ανταποκρίνεται. Τα διαρκείας πάνε πολύ καλά, η συνεργασία με τη CYTA έχει ξεπεράσει τα 3000 άτομα. Έχουμε εισπράξει 550 χιλιάδες μέχρι σήμερα.

Σύντομα θα παρουσιάσουμε την μακέτα του μνημείου. Σε αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική η συνεισφορά όλων. Εταιρείες, δημοσιογράφοι, απλοί φίλοι. Δεν υπάρχει περιθώριο για αποτυχία. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα μας, γιατί η αυριανή μέρα είναι δύσκολη. Πρέπει να καταστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ ένα οικονομικά υγιές σωματείο. Να αξιοποιήσει τα ταλέντα της, να γιγαντωθεί ξανά.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο (χειροκροτήματα). Δείχνουν την ποιότητα τους σαν ανθρώποι. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όλο το κόσμο. Είδαμε υπερίληκες να δίνουν τη σύνταξη τους. Είδαμε παιδιά να σπάνε τον κουμπαρά τους, οργανωμένα σύνολα να ξεσηκώνονται. Σας ευχαριστούμε όλους, πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να σώσουμε την ομάδα μας. Για αυτούς που ονειρεύτηκαν κάποτε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στις επόμενες γενεές. Πώς μπορούμε να τους στερήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ; Αισθανόμαστε μικροί απέναντι σας. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε, οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ. Ζήτω η ΟΜΟΝΟΙΑ, ζήτω ο υπέροχος ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ».