Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μυλωνάς: “Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα κάνει το θαύμα” (video)

Μυλωνάς: “Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα κάνει το θαύμα” (video)


Συγκινητική χαρακτήρισε την ανταπόκριση του κόσμου της ομάδας μας ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κος Στέλος Μυλωνάς. Ο κ. Μυλωνάς ήταν φιλοξενούμενος του Ρολάνδου Σκέττου στην μεσημβρινή αθλητική εκπομπή του ΡΙΚ.


Μπορείτε να μας δώσετε κάποιο νούμερο;
Μετά την χθεσινή διάσκεψη, 150,000 ευρώ έχουν μαζευτεί. Οι τρόποι που μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος είναι απλοί. Είναι τα διαρκείας που μπορούμε να μαζέψουμε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο μέχρι το τέλος Μαρτίου. άλλος τρόπος, είναι τα 1,000 ευρώ με μικροδάνειο ή άλλο τρόπο. Πρέπει ο ίδιος ο φίλος μας να πάρει ένα δανεισμό των 1,000 ευρώ. 5 με 6,000 άτομα πιστεύουμε πως μπορεί να βοηθήσει. Ο στόχος είναι εφικτός και αυτοί θα μείνουν στην ιστορία, ως τα άτομα που έσωσαν την ομάδα τους. Θα υπάρχει μία πλάκα στο Ηλίας Πούλλος και θα χαραχθούν τα ονόματα τους επάνω.

Υπάρχει ενδιαφέρον και από εταιρίες και επώνυμους;
Τα λεφτά που έχουν μαζευτεί είναι από όλο τον κόσμο, από διάφορα στρώματα. Έστω και εισφορές των 5 και 100 ευρώ αν μπορεί ο κόσμος. Βλέπουμε πως έχει μεγάλη ανταπόκριση και η υπηρεσία ΟΜΑΔΑ. 2,500 άτομα μέσα σε μια βδομάδα έχουν αγκαλιάσει την υπηρεσία και πιστεύουμε ότι ένα νούμερο 15-17,000 μπορεί να εγγραφεί. Μιλούμε για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Τις προηγούμενες εκστρατείες τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμένατε. Τι σας κάνει αυτή τη φορά να είστε αισιόδοξοι;
Τον Σεμπτέμβρη μας έλεγαν πως δεν θα περάσουμε τα κριτήρια. Η προσπάθεια είχε αποφέρει 3 εκ ευρώ. Δεν είναι μικροί αριθμοί. Είχαμε και την προοπτική του δανείου και ο κόσμος ηταν πιο εφυσηχασμένος τότε πιστεύω. Με όλη τη συμμετοχή του κόσμου, αλλά και με άλλες ενέργειες που θα ανακοινώσουμε το επόμενο 48ωρο, θα τα καταφέρουμε.

Μιλήσατε για άλλα έσοδα. Από τηλεοπτικά ή την φανέλα. Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά θα έχετε δεσμευμένα τα επόμενα ΔΣ.
Το 13-16 που θέλουμε να πωλήσουμε χορηγία της φανέλας, αφορά την επόμενη σεζόν, αυτό ήταν στο πρόγραμμα. Θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις και θα αποφασίσουμε. Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, εάν υπάρξει συμφωνία για το 2016-19, θα πάρουμε απλά ένα ποσό τώρα.

Συμφωνήσατε με την Cyta;
Επίσημα η cyta δεν έχει επικοινωνήσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ ή καταθέσει κάποια προσφορά. Επίσημα μας έχουν πλησιάσει άλλες πλατφόρμες. Θα τα αξιολογήσουμε.

Τα πάντα εξαρτώνται από ποια αφετηρία θα συνεχίσετε… Εάν τιμωρηθείτε από την ΟΥΕΦΑ ή εάν θα είστε πρωταγωνιστές
Αυτό είναι μια πραγματικότητα. οι επιπτώσεις είναι γνωστές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουμε να πρωταγωνιστεί γι΄αυτό παλεύουμε τώρα.

Μιλούσατε για καταστατικές και διοικητικές αλλαγές, γιατί ατόνησε στην πορεία;
Χρειάζεται χρόνος για να γίνει οτιδήποτε στο διοικητικό. Δεν μας παίρνει να χάσουμε χρόνο. Ήθελε 4 περίπου μήνες να γίνει αυτό. Δεν είναι ώρα τώρα για βραχυπρόθεσμες λύσεις. Θέλουμε άμεσα λεφτά.

Είστε πρωτοσέλιδο για τα οικονομικά. Πως νιώθετε γι αυτό;
Η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλάζει. Βγαίνει στον κόσμο της. Ομάδες όπως η Σέλτικ, η ΑΕΚ Αθηνών, η Ντότνμπουντ, έχουν ή είχαν προβλήματα αλλά έχουν κόσμο και δεν θα πεθάνουν ποτέ.

Ποιο είναι το μυστικό και οι παίκτες δεν προκαλούν προβλήματα;
Οι παίκτες είχαν δικαίωμα να κάνουν απεργία. Απλήρωτο είναι και το προσωπικό και δεν δημιουργεί προβλήματα. Τους ευχαριστούμε που δουλεύουν χωρίς παράπονο. Έχουμε καλές σχέσεις με τους παίκτες. Τους λέμε την αλήθεια και το καταλαβαίνουν. Είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ οι παίκτες μας. Ότι λεφτά θα ρθουν στο σωματείο θα τα πάρουν πρώτοι.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνει. Ανθρώποι από το εξωτερικό από την Αμερική, από την Αυστραλία, από το Κατάρ, μας έχουν πάρει τηλέφωνο για να βοηθήσουν. Τους ευχαριστούμε.