Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνο δύο, αλλά καλές!

Μόνο δύο, αλλά καλές!

img_9471


Είχαμε συνηθίσει άλλες χρονιές, η ΟΜΟΝΟΙΑ να πραγματοποιεί την μεταγραφική του Ιανουαρίου αρκετές μεταγραφές. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, αυτές οι μεταγραφές δεν μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα, όχι γιατί δεν αφορούσαν ποιοτικούς παίκτες, αλλά γιατί μέχρι οι ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν, η σαιζόν τελείωνε!

Φέτος, λίγο το ότι βάλαμε μυαλό, αλλά πολύ περισσότερο ότι δεν είχαμε χρήματα για περισσότερες κινήσεις, ανάγκασαν την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει μόλις 2 κινήσεις, ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Μέχρι στιγμής πάντως, η μια κίνηση δικαιώνει το Σαβέφσκι, η άλλη αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Ζοσέ Μορέιρα: Ασφάλεια στον άσσο

Για την αξία του δεν υπήρχε ποτέ αμφισβήτηση, μιλάμε για διεθνή με τη Πορτογαλία, με θητεία σε Μπενφίκα και Σουόνσι! Το στοίχημα ήταν η ετοιμότητα του, αλλά ο Ζοσέ είναι σε υψηλά επίπεδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βρήκε σταθερότητα φέτος στον άσσο, αφού ο Λεόνι απογοήτευσε, ενώ ο Οχάντ Λεβίτα ενώ έκανε κάποια πολύ καλά παιχνίδια, έκανε και κάποια λάθη που τον στιγμάτισαν. Ο Μορέιρα δείχνει να μπορεί να δώσει αυτή τη σταθερότητα, την ασφάλεια που έλειπε.

Κόντρα μάλιστα στην Ανόρθωση για το κύπελλο, έδειξε πως είναι τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης. Με το χρόνο να δουλεύει υπέρ του, όλοι ανυπομονούν να δουν που μπορεί να φτάσει, αν και θεωρούμε πως αυτό θα γίνει του χρόνου. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα μείνει, αφού το συμβόλαιο του είναι στα πλαίσια που είχαν τεθεί. Αν ανανεωθεί, θα λαμβάνει 80 χιλιάδες ετησίως.

Ονησίφορος Ρουσιάς

Η αλήθεια είναι πως δεν τον έχουμε δει, αλλά οποιαδήποτε μεταγραφή εξελίξιμου Κύπριου είναι καλοδεχούμενη. Τα δεδομένα δείχνουν πως όλες οι ομάδες θα αρχίσουν σιγά σιγά να στρέφονται στις λύσεις Κύπριων και η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε ελεύθερο ένα διεθνή με ποδοσφαιρική παιδεία από τη Μίντλσμπρο.