Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νέα μέρα, νέα μάχη

Νέα μέρα, νέα μάχη

sak_2410


Η χθεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Καταρχάς γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε την Ανόρθωση, πέρασε στην επόμενη φάση και περιμένει αντίπαλο στους 4 του κυπέλλου. Πολύ περισσότερο όμως γιατί έμαθαν όλοι το μέγεθος του προβλήματος και αντιλήφθηκε και ο τελευταίος πως σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από εμάς, αν θα βρεθούν τα χρήματα.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δείχνει διάθεση να αποτελέσει το στυλοβάτη του εγχειρήματος “θαύμα”. Παππούδες και γιαγιάδες πήραν στο σωματείο τις συντάξεις τους, κόσμος πείθει γνωστούς και φίλους να αγοράσουν διαρκείας, στο μυαλό όλων μας, είναι πως δεν γίνεται να αφήσουμε την αγαπούλα μόνη στον αγώνα. Όση πίκρα, όσο θυμό κι αν έχουμε μέσα μας που φτάσαμε ως εδώ, προέχει η σωτηρία, όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.

Ο αγώνας θα είναι μακρύς και δύσκολος. Δεν ξέρει κανείς αν στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Εκείνο που ξέρουμε είναι πως μέσα από την αντίσταση, μέσα από την κινητοποίηση και την πάλι, χθες ανακτήσαμε ξανά τις ελπίδες μας και θα το παλέψουμε μέχρι τέλος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα είναι μόνη ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Ο αγώνας τώρα αρχίζει, για όλους μας