Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκκι: “Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες”

Νίκκι: “Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες”

sak_5890


Δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ παραχώρησε σήμερα το πρωί ο τεχνικός του Απόλλωνα, Νικόδημος Παπαβασιλείου. Ο τεχνικός των γαλάζιων χαρακτήρισε σημαντικό το αυριανό παιχνίδι τονίζοντας πως ο Απόλλωνας πρέπει να κάνει το παιχνίδι του, απέναντι στην φορμαρισμένη ΟΜΟΝΟΙΑ.

“Είναι ένα πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ξέρουμε και την προϊστορία. Πάμε πάρα πολύ προετοιμασμένοι. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει πολύ μεγάλη συγκέντρωση και ειδικά συγκέντρωση στην τακτική. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και για αυτές τις λεπτομέρειες προσπαθούμε να προετοιμαστούμε. Θεωρώ ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί σε μια λεπτή γραμμή”,  είπε σε γενικές για το παιχνίδι προσθέτοντας:

“Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο σε ένα παιχνίδι. Προετοιμάζεσαι βάση του αντιπάλου, κάνεις τα δικά σου πλάνα και θα δούμε πως εξελίσσεται το παιχνίδι. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Είναι ένα ντέρμπι και ξέρουμε ότι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να έχουμε αυτοπεποίθηση, μεγάλη θέληση και μεγάλο πάθος”.