Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι εκδηλώσεις των επόμενων ημερών

Οι εκδηλώσεις των επόμενων ημερών

dsc_0148


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που εντάσσονται στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πιο κάτω παραθέτουμε στοιχεία για τις εκδηλώσεις, στις οποίες θα δίνουν το παρών τους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ενώ εκεί και όπου το επιτρέπει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας, στους χώρους θα παρευρίσκονται στελέχη του προπονητικού τιμ και ποδοσφαιριστές.

– Συγκέντρωση, Παρνασσός Στροβόλου
Το Σάββατο, 23 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο οίκημα του Παρνασσού Στροβόλου, στις 17:00, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας.

– Fashion Show, «Buena Vista»
Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί Fashion Show, μετά από πρωτοβουλία φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑ, στο club «Buena Vista». Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00, το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ με απεριόριστο ποτό και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 99346939 και 99427589.

– Τόμπολα, Φρέναρος
Την Κυριακή, 24 Μαρτίου, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί τόμπολα στο σωματείο Ολυμπιάς Φρενάρου, με μαζική συμμετοχή φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή.

– Fan Day, Πέρα Χωρίο Νήσου
Την Δευτέρα, 25 Μαρτίου, θα διοργανωθεί Fan Day στο γήπεδο της ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου, μετά από πρωτοβουλία φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο. Το Fan Day απευθύνεται κυρίως στους μικρούς φίλους της ομάδας μας που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή και θα πραγματοποιηθεί από τις 14:00 μέχρι τις 19:00.

– Συγκέντρωση, σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑΣ Παλιομετόχου
Στο σύλλογο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Παλιομετόχου θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συγκέντρωση, την Τρίτη, 26 Μαρτίου, στις 19:00.

Βασική προϋπόθεση για επιτυχία των συγκεντρώσεων είναι η μαζική παρουσία του κόσμου της ομάδας μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται όλους δίπλα της. Μαζί μπορούμε να τη σώσουμε. Συνεχίζουμε την συγκινητική και περήφανη προσπάθειά μας, όπως μόνο η μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια γνωρίζει. Ενωμένοι μπορούμε.

omonoia.com.cy