Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Οι παίκτες το θέλουν πάρα πολύ”

“Οι παίκτες το θέλουν πάρα πολύ”

img_3082


Φιλοξενούμενος στην εκπομπή LTV SportsNews ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου που μίλησε για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα. Όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένουν μεγάλη προσέλευση του κόσμου τους αύριο στο ΓΣΠ.

“Περιμένουμε αρκετό κόσμο αύριο στο γήπεδο. Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ικανοποιημένοι με την βελτίωση της ομάδας. Θέλουμε να παίξουμε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, πρώτα για να πάρουν δύναμη οι παίκτες και να φτάσουν στη νίκη, αλλά και για οικονομικούς λόγους. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πως με μεγάλη προσέλευση, θα πάρει μια ανάσα το ταμείο μας. Ελπίζουμε να φτάσουμε σε ψηλά νούμερα”, δήλωσε αρχικά.

Για τον ενθουσιασμό του κόσμου για την παραμονή Χριστοφή
“Ο κόσμος ήξερε πως θα έμπαινε χρήμα στα ταμεία εάν ο παίκτης αποχωρούσε, ωστόσο είναι το αγαπημένο παιδί του κόσμου και τους χαροποίησε το ότι έμεινε. Πρέπει να πούμε πως ο Δημήτρης βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι, δουλεύει πολύ με τον προπονητή του, δείχνει να έχει τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση. Είναι από τους αρχηγούς μας και όπως δήλωσε χτες είναι περήφανος που φοράει τα χρώματα της ομάδας μας. Ο Χριστοφή όπως και οι άλλοι παίκτες περιμένουν το παιχνίδι πολύ. Θέλουν πολύ να το κερδίσουν και να χαρίσουν τη νίκη στον κόσμο αλλά και στους εαυτούς τους που νιώθουν να αδικούνται για τη θέση που έχουν αυτή τη στιγμή στην βαθμολογία”.

Η αρχή με Απόλλωνα…
“Έχουμε πατήσει την 4η θέση. Κρατάμε την τύχη μας στα δικά μας πόδια. Μένουν 4 παιχνίδια κι αν τα νικήσουμε, θα είμαστε 4αδα. Θέλουμε αύριο να γίνει η αρχή. Ο Απόλλωνας είναι πολύ καλή ομάδα και έρχεται και αυτός με το στόχο της νίκης. Είμαστε σε καλή κατάσταση εμείς, με επιθετικό ποδόσφαιρο θα τα καταφέρουμε”.