Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Μ.Βασιλείου μιλάει για την υπηρεσία “ΟΜΑΔΑ”

Ο Μ.Βασιλείου μιλάει για την υπηρεσία “ΟΜΑΔΑ”


Για την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ», καθώς και για τους άλλους τρόπους μέσω των οποίων ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να στηρίξει οικονομικά την ομάδα μας, μίλησε στην επίσημή μας ιστοσελίδα ο επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μιχάλης Βασιλείου. Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας τόνισε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για να ενεργοποιήσει κάποιος την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ», από την αγάπη που όλοι νιώθουμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αναλυτικά η συνομιλία με τον Μιχάλη Βασιλείου.

– Τι θα επωφελείται κάποιος που ενεργοποιεί την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ»;
«Το σημαντικότερο προνόμιο για όσους ενεργοποιήσουν την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ», είναι το γεγονός ότι θα λαμβάνουν στο κινητό τους τηλέφωνο έγκαιρα και έγκυρα ειδήσεις που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δηλαδή ανακοινώσεις του Δ.Σ., νέα που αφορούν τις συνεδρίες του Δ.Σ. ή τα αποδυτήρια της ομάδας μας, μετεγγραφικά νέα, την ενδεκάδα της ομάδας μας πριν τα παιχνίδια, ζωντανή ενημέρωση για την εξέλιξη του σκορ στα παιχνίδια της ομάδας μας. Επίσης, θα λαμβάνουν πληροφορίες και ειδήσεις που αφορούν τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και τα υπόλοιπα τμήματα του Σωματείου μας, συμπεριλαμβανομένης και της ακαδημίας μας. Επίσης, αυτοί που θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία θα λαμβάνουν μέρος σε κληρώσεις κατά τακτά χρονικά διαστήματα με πλούσια δώρα, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να έχουν ως welcome tone στο κινητό τους τον ύμνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

– Ουσιαστικά με την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ» ο κάθε φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα βρίσκεται συνεχώς σε ανοικτή γραμμή με την ομάδα μας.
«Η υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ» θα λειτουργεί σαν ομφάλιος λώρος ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της. Οι φίλοι της ομάδας μας θα νιώθουν κομμάτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέρος της καθημερινότητάς της».

– Ποιο θεωρείτε ως το μεγαλύτερο κίνητρο για να ενεργοποιήσει κάποιος την υπηρεσία;
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από την αγάπη που όλοι νιώθουμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς και από την διάθεσή μας για να την στηρίξουμε οικονομικά σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Η μηνιαία συνδρομή στην υπηρεσία είναι μόλις δύο ευρώ, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά καταλήγουν στο ταμείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επομένως, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι οικονομική ανάσα θα παίρνει το Σωματείο μας επί μηνιαίας βάσης, εάν χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ εγγραφούν στην υπηρεσία».

– Ως τμήμα Μάρκετινγκ πως σκοπεύετε να προωθήσετε την υπηρεσία;
«Λόγω του ότι θεωρούμε την υπηρεσία ως ένα πολύ καλό τρόπο για να στηρίξει οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, ανεξαρτήτως της οικονομικής του κατάστασης, προγραμματίζουμε σειρά από προωθητικές ενέργειες. Ήδη έχουμε παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη για το θέμα, ενώ θεωρούμε πως οι ικανοποιημένοι συνδρομητές της υπηρεσίας θα βοηθήσουν στο να μεταδίδεται από στόμα σε στόμα. Επίσης, έχουμε σαν στόχο να προγραμματίσουμε κάποιες εκδηλώσεις για προώθηση της υπηρεσίας, στις οποίες θα έχουμε σύμμαχούς μας και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας».

– Η υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ» έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από άλλους τρόπους, μέσω των οποίων ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να στηρίξει οικονομικά την ομάδα μας.
«Ναι, όντως έτσι είναι τα πράγματα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να στηρίξει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την ομάδα του, που είναι απόλυτα προσαρμοσμένοι στα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον τόπο μας. Υπάρχει το σχέδιο «Είμαι Ομόνοια, δηλώνω παρών», είναι η εγγραφή μέλους στο Σωματείο, η αγορά των λαχνών είτε των 5 ευρώ είτε των 100 ευρώ, όπως και οι απλές εισφορές. Ωστόσο, πάνω απ’ όλα είναι η παρουσία μας στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Ένα γεμάτο ΓΣΠ σε κάθε παιχνίδι, αποτελεί τεράστια οικονομική, αλλά και αγωνιστική βοήθεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ».

omonoia.com.cy