Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο πόλεμος δεν κερδήθηκε ακόμα

Ο πόλεμος δεν κερδήθηκε ακόμα

01img_2126


Φυσικό ήταν, μετά τα χθεσινά μαντάτα για εκ νέου ξεπούλημα της Κύπρου από τη τρελοπαρέα με τα τασάκια, ο κόσμος να κουμπωθεί οικονομικά. Πλέον τα αθλητικά έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού οι πολίτες, σε οποιοδήποτε πολιτικό χώρο και αν ανήκουν, να ανησυχούν πρώτιστα για την επιβίωση τους.

Μέσα σε όλα αυτά πάντως και ενώ προσπαθούν να μας αφαιρέσουν την αξιοπρέπεια, δεν θα τους επιτρέψουμε να μας πάρουν και την αγαπούλα. Η μάχη δεν σταματάει, ο πόλεμος δεν κερδήθηκε ακόμα, η ανάγκη για οικονομική ένεση εξακολουθεί να υφίσταται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται στο πλευρό της, ότι μπορεί ο κάθε ένας να προσφέρει, κάνει τη διαφορά.

Από αύριο, θα αρχίσουν ξανά οι εκδηλώσεις για στήριξη της ομάδας. Θεωρούμε πως κορύφωση τους για αυτή την εβδομάδα, είναι το πάρτι τίτλου την Πέμπτη για τη φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ στην πλάτη του αιώνιου. Την Πέμπτη το Ελευθερία πρέπει να είναι κατάμεστο, πάμε να γιορτάσουμε ενισχύοντας οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά δεν σταματάμε εκεί. Την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν την εγκαταλείπουμε ποτέ!