Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περηφάνια και συγκίνηση σε Πολεμίδια και Δάλι

Περηφάνια και συγκίνηση σε Πολεμίδια και Δάλι


Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι δύο σημερινές ανοικτές συγκεντρώσεις της ομάδας μας σε Πολεμίδια και Δάλι, με τα συναισθήματα της περηφάνιας και της συγκίνησης να κυριαρχούν.
Στα Πολεμίδια το παρών του έδωσε η πρόεδρος του Σωματείου μας, Στέλιος Μυλωνάς, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μιχάλης Βασιλείου, όπως και ο ποδοσφαιριστής, Αντρέ Σκέμπρι. Στο Δάλι το παρών τους έδωσαν οι Νίκος Χαραλάμπους (Α’ Αντιπρόεδρος), Χριστόφορος Χριστοφή (Γενικός Γραμματέας), Χριστόδουλος Χριστοδούλου (Β’ Γενικός Γραμματέας), Παύλος Χρυσάνθου (Υπεύθυνος Επικοινωνίας), ο προπονητής, Τόνι Σαβέβσκι, ο τερματοφύλακας, Χοσέ Μορέιρα και ο αρχισκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ράινερ Ράουφμαν.
Το συνολικό ποσό που εισπράχθηκε από τις δύο συγκεντρώσεις έφτασε τις 43835 ευρώ, εκ των οποίων οι 29530 ευρώ προήλθαν από την συγκέντρωση στα Πολεμίδια και οι 14305 ευρώ από το Δάλι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους συνέβαλαν στο να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία οι δύο συγκεντρώσεις, χαρίζοντας στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αξέχαστες στιγμές.
Ο κόσμος της ομάδας μας είναι ανεπανάληπτος. Όλοι μαζί θα πετύχουμε το θαύμα.
www.omonoia.com.cy