Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιστοποίησε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση

Πιστοποίησε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση

10n_omonoia_sak_2617


ΟΚ δεν πετούσε κιόλας η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες, όπως ο Σκέμπρι στη φωτογραφία. Δεν χρειαζόταν άλλωστε να πετάει στο γήπεδο, αφού φρόντισε να το κάνει 15 μέρες πριν όταν είχε κερδίσει με 4-0 την Ανόρθωση. Η ομάδα μας χθες, με σβηστές σχεδόν μηχανές, πήρε διπλό μέσα στο Παπαδόπουλος και αυτό δείχνει ακριβώς σε πόσο καλή κατάσταση είναι.

Φυσικά, υπήρχαν και διαστήματα που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μέτρια. Ειδικά στο ξεκίνημα ήταν σε ένα σημείο αγνώριστη, όμως υπάρχει δικαιολογία. Αυτή δεν είναι άλλη από το οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει το σωματείο και που σε ένα βαθμό, όπως ήταν φυσιολογικό επηρέασε τους παίκτες μας. Όσο περνούσε η ώρα όμως, οι παίκτες του Σαβέφσκι ανέβαιναν, γίνονταν καλύτεροι, μέχρι το τέλος που θριάμβευσαν!

Γενικότερα από το χθεσινό παιχνίδι μόνο κέρδη είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μορέιρα έδειξε πως το έχει ακόμα μέσα του, ο Αντρέ Άλβες πήρε ανάσες, ο Σκέμπρι φώναξε άλλη μια φορά παρών, ο Τζίμης και ο Σοάρες έπαιξαν μόνο 60 λεπτά και παίκτες που είχαν περισσότερη ανάγκη το χρόνο όπως ο Αγκουϊάρ, ο Ζοάο και ο Μαργκάσα τον πήραν.