Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολλές επιλογές για Τόνι

Πολλές επιλογές για Τόνι

ns015522_0


Παρότι δεν θα έχει στη διάθεση του τον αρχηγό Λεάντρο Αλμέιδα, ο Τόνι Σαβέφσκι έχει αρκετές επιλογές για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Πάφο, αφού όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι. Τη θέση του Λέο πάντως, διεκδικούν Αγκουϊάρ και Σκέμπρι.

Άμυνα

Δύσκολα θα αλλάξει οτιδήποτε. Στον άσσο ο Μορέιρα, δεξιά ο Γιουβάλ Σπούγκιν και αριστερά ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο. Στο κέντρο της άμυνας Αντράντε και Αλαμπί τα βρίσκουν τελευταίως και ξεκινάνε.

Μεσαία Γραμμή

Δύο από τους τρεις του άξονα είναι δεδομένοι, ο λόγος για τους Μάρκο Σοάρες και Νούνο Ασσίς. Η τρίτη θέση, αυτή που συνήθως πάει στο Λεάντρο, διεκδικείται από τους Αγκουϊάρ και Σκέμπρι. Αν ξεκινήσει ο Μπρούνο, αναλαμβάνει ξεκάθαρα ρόλο αντι-Λεάντρο. Αν ξεκινήσει όμως ο Μαλτέζος, θα παίξει κοντά στον επιθετικό με τον Νούνο Ασσίς να πάει κάπως πιο πίσω. Στα φτερά, Χριστοφή και Εφραίμ έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα, αν και θέση χτυπάει ξανά και ο Σκέμπρι.

Επίθεση

Ο Φρέντι σκόραρε, ο Άλβες όμως ξεκουράστηκε και μάλλον επιστρέφει. Άλλωστε πριν τον Απόλλωνα που ήταν μάλλον μέτριος, έδειχνε σε εξαιρετική φόρμα.