Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σειρά σας αλάνια!

Σειρά σας αλάνια!

ns015422


Στα χέρια των ποδοσφαιριστών παραδίδει σήμερα και για λίγες ώρες, τη σκυτάλη της προσπάθειας ο κόσμος! Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει στο Παφιακό την ΑΕΠ και θέλει μόνο νίκη! Νίκη για να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των άλλων διεκδηκητών των 2 θέσεων για τη τετράδα, αλλά και για να παραμείνι η ψυχολογία όλων μας στα ύψη, ενόψει φυσικά και της προσπάθειας για τα κριτήρια.

Οι πράσινοι είναι ασφαλώς το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τρίποντο. Μια ΟΜΟΝΟΙΑ σοβαρή, θα καθαρίσει από το ημίχρονο. Ο αντίπαλος είναι ήδη καταδικασμένος, παίζει με πολλούς νεαρούς, με μόο κίνητρο να “φανούν” κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον προπονητή της που ψάχνει ταλέντα. Την ιστορία του Δαυίδ και του Γολιάθ όμως, την έχουμε δει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, για αυτό καλά κάνουμε όλοι να είμαστε προσγειωμένοι, συγκεντρωμένοι και σοβαροί.

Προφανώς το που θα καταλήξουν οι τρεις βαθμοί, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχουμε τεράστια πίστη σε αυτούς, έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι και ψυχή διαθέτουν και ποιότητα και θεωρούμε πως θα κάνουν το καθήκον τους και άλλο ένα βήμα για τη τετράδα.