Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σε τεντωμένο σχοινί για τα κριτήρια

Σε τεντωμένο σχοινί για τα κριτήρια

milonas2


Η προσπάθεια που έγινε και εξακολουθεί να γίνεται από το συμβούλιο, τον κόσμο και τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για οικονομική σωτηρία της ομάδας είναι τεράστια. Όλοι υπερβάλλουν εαυτό, όλοι είναι αποφασισμένοι. Την ίδια στιγμή όμως, όπως είναι φυσιολογικό, από τη στιγμή που σε περιπέτειες μπήκε και η πατρίδα μας, ο ρυθμός συλλογής χρημάτων έχει μειωθεί και τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα. Εκεί που τα 2 εκατομμύρια μόνο από το κόσμο έμοιαζαν θέμα χρόνου, πλέον μοιάζουν με το πιο αισιόδοξο σενάριο που πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί.

Ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολα τα πράγματα, η όλη κατάσταση ήρθε να κάνει τις συνθήκες ακόμα πιο αντίξοες. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει την κατάληξη του θέματος. Πριν ξεκινήσει η εκστρατεία, ο Στέλιος Μυλωνάς είχε ανακοινώσει πως χρειαζόταν ένα ποσό μεταξύ 4 και 5 εκατομμυρίων. Ο κόσμος κατάφερε να μαζέψει περισσότερο από 1 εκατομμύριο, ενώ είναι γνωστό πως παράλληλα το συμβούλιο προσπαθούσε να βρει και άλλους πόρους, εστιάζοντας σε χορηγούς και οικονομικά επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Το θέμα είναι πως με τα τόσα προβλήματα που προκαλεί η αβεβαιότητα των συζητήσεων της κυπριακής κυβέρνησης με την Τρόικα, ποιος χορηγός και πιο οικονομικά δυνατός θα βάλει χωρίς δισταγμό το χέρι στη τσέπη;

Ως γνωστόν η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ζητήσει μέσω της ΚΟΠ παράταση στην παράδοση του φακέλλου της. Υπάρχει αισιοδοξία πως αυτή θα δοθεί, οποιοδήποτε όμως κι αν είναι το deadline, δεν έχουμε επιλογή πρέπει να τα καταφέρουμε. Βρισκόμαστε πιο κοντά στην τιμωρία, από ποτέ, αλλά πρέπει να βρούμε τους τρόπους, να κάνουμε την υπέρβαση, αν χρειάζεται, το θαύμα!