Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκοτώστε τους τα όνειρα!

Σκοτώστε τους τα όνειρα!

img_0601


Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Τόνι Σαβέφσκι είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλα του τα όπλα στη διάθεση του και την ομάδα με άριστη ψυχολογία, πανέτοιμη για τη νίκη. Ο Απόλλωνας θέλει πολύ το παιχνίδι για να ελπίζει σε τετράδα, παίζει όμως κόντρα στη βασίλισσα και δεν εξαρτάται από αυτόν!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη! Είναι πανέτοιμη, με αυτοπεποίθηση  και παίκτες που δεν ξεχνάνε πως έχασαν το πρώτο ματς στη Λεμεσό, ούτε πόσο μεγάλη ανάγκη έχουν τη νίκη. Οι παίκτες που επέλεξε ο Σαβέφσκι για το ξενοδοχείο:

Οχάντ Λεβίτα, Ζοσέ Μορέιρα, Χάρης Κυριάκου, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Ρενάτο Μαργκάσα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ντανιέλσον Φερέιρα, Ρασίντ Αλαμπί, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Μάρκο Σόαρες, Μπρούνο Αγκουιάρ, Λεάντρο Μαρκολίνι, Γιώργος Εφραίμ, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες και Δημήτρης Χριστοφή.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε τακτική και στατικές φάσεις. Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Γιαννίκογλου που ακολούθησε θεραπευτική αγωγή.