Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνεχής η ανταπόκριση του κόσμου

Συνεχής η ανταπόκριση του κόσμου


Με τρεις συγκεντρώσεις, Τετάρτη και Πέμπτη, συνεχίστηκε η οικονομική εκστρατεία από τις οποίες μαζεύτηκε το ποσό των 16610 ευρώ. Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας τις τελευταίες μέρες, ο κόσμος της ομάδας μας συνεχίζει να ανταποκρίνεται με συγκινητικό τρόπο στις εκδηλώσεις που εντάσσονται στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν ανοικτές συγκεντρώσεις σε Γέρι, Άγιο Δομέτιο και Ψευδά, στην παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του τεχνικού τιμ της ομάδας μας, ποδοσφαιριστών, αλλά και παλαιμάχων. Αυτό που ξεχώρισε μέσα απ’ αυτές, είναι η απέραντη και αγνή αγάπη που νιώθουν για την ΟΜΟΝΟΙΑ οι φίλοι της ομάδας μας που διαμένουν σ’ αυτές της περιοχές.

Με την μαζική τους παρουσία έστειλαν το μήνυμα ότι παραμένουν δυναμικά δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ με την οικονομική τους συνεισφορά έδωσαν κουράγιο και αισιοδοξία σε όλους μας, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια διάσωσης της ομάδας μας, μέσα σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας.

Συνολικά απ’ τις τρεις συγκεντρώσεις μαζεύτηκαν 16610 ευρώ, εκ των οποίων τα 8905 προήλθαν από τον Άγιο Δομέτιο, τα 5405 ευρώ από το Γέρι και τα 2300 ευρώ από τον Ψευδά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτές τις συγκεντρώσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια είναι περήφανη γι’ αυτούς.