Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τέσσερα πράσινα events σήμερα

Τέσσερα πράσινα events σήμερα

img_1335


Συγκέντρωση στο Πελέντρι και στο Ακάκι, τόμπολα σε Λυθροδόντα και Λεύκαρα και κούρεμα στο Γέρι!

Μεγάλη περιφερειακή συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί σήμερα Πέμπτη, 14 Μαρτίου, στο καφεστιατόριο «Phelandrio café bar», στις 19:00, στο Πελέντρι, η οποία καλύπτει όλους τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Πιτσιλιάς.

Το παρών τους θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, ο προπονητής, Τόνι Σαβέβσκι, οι ποδοσφαιριστές, καθώς και ο Ράινερ Ράουφμαν. Επίσης, θα υπάρχει συνεργείο για να δέχεται εισφορές, στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πέραν από εισφορές, στη συγκέντρωση θα γίνει εποικοδομητικός διάλογος, καθώς και ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, πάντοτε με μοναδική μας έγνοια το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τόμπολα στο «Σπίτι των Ανέμων»
Σήμερα Πέμπτη, 14 Μαρτίου, στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί τόμπολα στο «Σπίτι των Ανέμων», στα Λεύκαρα, μία εκδήλωση που εντάσσεται στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας που έχει ξεκινήσει απ’ την περασμένη βδομάδα. Στο χώρο θα βρεθούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ θα υπάρχει και συνεργείο που θα δέχεται εισφορές για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Τόμπολα στο Λυθροδόντα
Στις 18:30, στο ΣΥ.ΦΙ Λυθροδόντα διοργανώνεται Τόμπολα, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Επιβάλλεται οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, να δώσουν το παρών τους, να διασκεδάσουν ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ και να βοηθήσουν την αγαπούλα.

Ακάκι

Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συγκέντρωση στις Λαϊκές Οργανώσεις Ακακίου, στην παρουσία του προέδρου του Σωματείου μας, Στέλιου Μυλωνά.

Κούρεμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ!
Πραγματοποιείται σήμερα στο οίκημα του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Γερίου εκδήλωση στα πλαίσια της οικονομικής στήριξης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Συγκεκριμένα από τις 17:30- 20:30 το κουρείο La Bella Testa (Χρίστος) θα κουρεύει όσους ενδιαφέρονται και όλα τα έσοδα θα δοθούν για την σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑ.