Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με ΑΕΛ στο Κύπελλο

Με ΑΕΛ στο Κύπελλο

img_4499


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η διαδικασία της κλήρωσης των αγώνων ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κληρώθηκε με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο ΓΣΠ στις 10 Απριλίου και ο επαναληπτικός, μια βδομάδα μετά, στο Τσίρειο.

Η ζωντανή ενημέρωση:

Στο χώρο βρίσκονται εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς, ο διευθυντής Παύλος Νικολαΐδης και ο εκπρόσωπος τύπου Ανδρέας Δημητρίου. 

Ξεκίνησε η κλήρωση

Τα δύο ζευγάρια:

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΕΚ

– Η κλήρωση ξεκίνησε με την ομιλία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Ο κος Κουτσοκούμνης μίλησε για το οικονομικό κομμάτι και για τις δυσκολίες που θα περάσουν οι συλλόγοι στην Κύπρο.

“Λυπούμε για τα σωματεία.  Θα πρέπει να βρουν τρόπο να μειώσουν τους προϋπολογισμούς τους. Το κάθε σωματείο θα πρέπει να κάνει όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, να ζητήσει βοήθεια προς τους οπαδούς του. Θέλουμε να δούμε καλύτερα οικονομικά, δεν μας νοιάζει για την ποιότητα πλέον. Η Ομοσπονδία τα έλεγε δυστυχώς”

“Θέλω να συγχαρώ τις 4 ομάδες που βρίσκονται στην κλήρωση σήμερα. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους στην ημιτελική φάση. Ας είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο”

“Τα εισιτήρια έχουν οριστεί στα 20 ευρώ αλλά μπορεί το κάθε σωματείο να μειώσει την τιμή, με αίτημα στην ΚΟΠ. Το μαθητικό 10 και το παιδικό 1 ευρώ”

“Για τις ώρες διεξαγωγής θα αποφασίσουμε μαζί με την αστυνομία και τους τηλ. σταθμούς”

Οι ημιτελικοί θα γίνουν τις 10 και 17 Απριλίου, ενώ είναι διαθέσιμη και η 1η Μαΐου.

Ο τελικός του Κυπέλλου Coca –Cola είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 22 Μαΐου.