Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα πλάνα του Τόνι

Τα πλάνα του Τόνι

img_0525


Δεν θα αλλάξει πολλά ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρότι έχει μετά από πολύ καιρό ολόκληρο το ρόστερ στη διάθεση του. Στην ουσία οι μόνες θέσεις που παίζονται όπως γράφαμε και χθες, είναι αυτές των ακραίων μπακ, οι υπόλοιποι παραμένουν σίγουρα στις θέσεις τους.

Άμυνα

Μορέιρα στον άσσο, Αλαμπί και Αντράντε κεντρικοί αμυντικοί, είναι δεδομένοι. Στα άκρα τώρα4 παίκτες διεκδικούν δυο θέσεις: Σκάρα και Ρενάτο κτυπάνε τη θέση αριστερά, Χάρης Κυριάκου και Γιουβάλ Σπούγκιν τη θέση δεξιά. Βάση συμμετοχών θα δίναμε προβάδισμα σε Σπούγκιν και Σκάρα, μπορεί όμως ο Τόνι να μην θελήσει να αλλάξει την εντεκάδα του και να διατηρήσουν τις θέσεις τους ο Χάρης και ο Ρενάτο.

Μεσαία Γραμμή

Βρήκαμε χημεία και φωνάζει το πράγμα! Σοάρες, Λεάντρο και Ασσίς στον άξονα, συνεννοούνται με κλειστά μάτια και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν. Πάνε χρόνια άλλωστε να έχουμε τέτοια ισορροπία στα χαφ! Όσον αφορά τα φτερά, δυο από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στο νησί καλούνται να κάνουν τη ζωή των αμυντικών του Απόλλωνα δύσκολη. Ο λόγος φυσικά για τους Εφραίμ και Χριστοφή.

Επίθεση

Όταν είναι σε καλή κατάσταση χαίρεσε να τον βλέπεις και αυτή τη περίοδο είναι! Ο λόγος ασφαλώς για τον Αντρέ Άλβες που είναι σε φόρμα και ξεκινάει.