Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απαγόρευσε την είσοδο στο Λέο η αστυνομία

Απαγόρευσε την είσοδο στο Λέο η αστυνομία


Αν είναι ποτέ δυνατόν! Αν είναι αυτή η νέα τάξη πραγμάτων, αν αυτή την αντιμετώπιση θα έχει πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ τουλάχιστον πείτε το στα ίσα! Το να κάνεις πρόβλημα στα παιδιά του Λεάντρο κύριοι της αστυνομίας Πάφου, είναι προκλητικό και τέτοιες πράξεις είναι πως αμαυρώνουν την εικόνα της αστυνομίας! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Λεάντρο Αλμέιδα, είναι ως γνωστόν τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι. Μετέβη λοιπόν στο γήπεδο, με πολιτική περιβολή, συνοδευόμενος από η γυναίκα του και τα δυο παιδάκια τους και προσπάθησε να μπει στα επίσημα του γηπέδου. Η κορούλα και ο γιος του Λέο, φορούσαν φανελίτσες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η αστυνομία τους απαγόρευσε την είσοδο, γιατί μπορεί να προκαλέσουν επεισόδια! Μάλιστα η 6χρονη κόρη και ο 3χρονος γιος του Λεάντρο, ήταν απειλή για την αστυνομία!

Αμέσως επενέβη η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ που τόνισε πως είναι προκλητική η στάση της αστυνομίας προς τον αρχηγό της, ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου ήταν όμως ανένδοτος. Οι ανθρώποι της ΑΕΠ, ήρθαν αμέσως στις εισόδους και είπαν στους αστυνομικούς πως ο Λεάντρο είναι αρχηγός μιας πολύ μεγάλης ομάδας και τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του, είναι φιλοξενούμενοι της διοίκησης του Παφίτικου σωματείου. Έδωσαν μάλιστα διαβεβαιώσεις, πως το γεγονός πως φορούσαν πράσινα φανελάκια, δεν θα εκλαμβανόταν σαν πρόκληση από τους λιγοστούς οπαδούς της ομάδας τους.

Η αστυνομία όμως δεν καταλάβαινε τίποτα. Επέμενε πως μπορεί να δημιουργηθούν επεισόδια λόγω των 2 παιδιών και τελικά, έστειλε τον αρχηγό μας με την οικογένεια του να κάτσει στην απέναντι κερκίδα, που είναι για τους φίλους της ομάδας μας. Μόνη παρηγοριά, ότι μόλις τον αντιλήφθηκαν οι φίλαθλοι μας τον αποθέωσαν.