Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πιο σημαντικό, ως το επόμενο!

Το πιο σημαντικό, ως το επόμενο!

img_0777


Το πιο δύσκολο και πιο σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι της μέχρι φυσικά το επόμενο, δίνει απόψε (18:00, ΓΣΠ, live omonoianews.com) η ΟΜΟΝΟΙΑ, κόντρα στον Απόλλωνα. Οι πράσινοι του Τόνι Σαβέφσκι θέλουν μόνο τη νίκη για να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα προς την τετράδα και να τσακίσουν οποιαδήποτε όνειρα του Απόλλωνα για ανάκαμψη.

Με κάθε σεβασμό προς το Νίκη Παπαβασιλείου και τους ποδοσφαιριστές του, η τελική έκβαση του ματς δεν εξαρτάται από αυτούς. Ο τελικός νικητής εξαρτάται αποκλειστικά από την απόδοση της πιο φορμαρισμένης και καλύτερης αυτή τη στιγμή ομάδας στη Κύπρο, της βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν οι τριφυλλοφόροι πιάσουν επίπεδα σαν αυτά των τελευταίων 2 αγωνιστικών, θα πάρουν και τους 3 βαθμούς της νίκης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει σημαντικές εξετάσεις απόψε και τις περασμένες εβδομάδες έδειξε πως είναι σε θέση να περάσει και μάλιστα με άριστα.

Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία, η οποία είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την πράξη. Θα χρειαστεί συγκέντρωση, θα χρειαστεί πάθος καθώς και αποτελεσματικότητα για να τα καταφέρουμε. Οι επιθετικοί μας πέτυχαν 11 γκολ τα τελευταία 3 παιχνίδια τους και ελπίζουμε να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Παράλληλα, είναι αυτονόητο πως αδράνειες σαν αυτές κόντρα στην Αλκή, απόψε δεν επιτρέπονται. Η νίκη περνάει μέσα από την απόλυτη συγκέντρωση.