Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το ΣΥΦΙ και η Θύρα 9 Πάφου στηρίζουν το “Θαύμα”

Το ΣΥΦΙ και η Θύρα 9 Πάφου στηρίζουν το “Θαύμα”

0img_4379


Όταν «υπηρετείς» μια μεγάλη ιδέα όπως είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ τότε μπορείς και οφείλεις να πιστεύεις στο «ΘΑΥΜΑ» όπως δικαίως ονομάστηκε το μεγάλο οικονομικό εγχείρημα διάσωσης της αγαπημένης μας ομάδας της Ομόνοιας.

Το ΣΥΦΙ Πάφου και το Τμήμα της Θύρα 9 στην Πάφο διοργανώνουν προς αυτή τη κατεύθυνση μεγάλη συγκέντρωση την προσεχή Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 7:00μμ στο οίκημα του ΣΥΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πάφο. Στη συγκέντρωση η οποία, εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας διάσωσης του Σωματείου, θα παρευρεθούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και ποδοσφαιριστές

Ακολούθως και συγκεκριμένα η ώρα 8:00μμ το ΣΥΦΙ η Θύρα 9 στην Πάφο διοργανώνουν «Δείπνο Οικονομικής Ενίσχυσης» στην ταβέρνα «Τα Χνάρια» και καλούν όλους τους φίλους της Ομόνοιας να δώσουν μαζικά το παρόν τους για να στηρίξουν την υπερπροσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του ΣΥΦΙ, Ανδρέα Ανδρέου στο τηλέφωνο: 99568755

Η μαζική παρουσία του κόσμου μας, αποτελεί βασική προϋπόθεση για να σωθεί η αγαπημένη μας ομάδα. Γι’ αυτό και η δική σου παρουσία κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.