Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Εντυπωσιασμένος με τον κόσμο”

Τόνι: “Εντυπωσιασμένος με τον κόσμο”

toni-diaskepsi-1-11


Στους ρεπόρτερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε μετά από καιρό σήμερα ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο προπονητής της ομάδας μας μίλησε για το Σαββατιάτικο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομική εκστρατεία που γίνεται.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα, έχουμε υποχρέωση να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό”, δήλωσε αρχικά για το Σαββατιάτικο παιχνίδι, προσθέτοντας ότι, “πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι, γιατί οι πολλοί έπαινοι ίσως γυρίσουν μπούμερανγκ στην ομάδα μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο, για να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο, τώρα που βρίσκεται κοντά μας”.

Ο προπονητής της ομάδας μας ρωτήθηκε για το πως βιώνει ο ίδιος την κατάσταση αυτές τις ημέρες στο σωματείο και τόνισε πως μεγάλη εντύπωση του κάνει η ανταπόκριση του κόσμου. “Έζησα κάτι παρόμοιο και στην ΑΕΚ. Δύο πράγματα που έχουν κάνει εντύπωση. Το πρώτο, είναι ότι ο κόσμος είναι αρκετά θετικός, δεν άκουσα τίποτα το αρνητικό. Δεν έχουν ζητήσει το λόγο για το πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Απλά είναι εδώ δίπλα στην μεγάλη τους αγάπη. Εδώ είναι που φαίνεται η αγάπη του κόσμου. Και τους ευχαριστούμε που είναι και δίπλα σε μας. Για το 2ο, θα τα πούμε άλλη φορά”.

Για το στόχο της τετράδας, σχολίασε: “Μας ενδιαφέρει να κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας. Δεν θέλω να προτρέχουμε. Να μπούμε πρώτα και μετά. Να μην δημιουργούμε και προσδοκίες στον κόσμο. Υπάρχουν ακόμα 2 παιχνίδια”.

Τέλος ρωτήθηκε και για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και απάντησε απλά: “Γίνονται σκέψεις, αλλά δεν μπορεί να γίνει οτιδήποτε, αφού το σημαντικό τώρα είναι η ομάδα να περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ”.