Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Με τα γνωστά και τα άγνωστα, παλεύουνε και είμαστε εδώ”

Τόνι: “Με τα γνωστά και τα άγνωστα, παλεύουνε και είμαστε εδώ”

ns015522_0


Τα εύσημα στους παίκτες τους έδωσε ξανά ο Τόνι Σαβέφσκι, στην διάσκεψη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. Ο κόουτς τόνισε πως η προσοχή στρέφεται τώρα στον επαναληπτικό με την Ανόρθωση, την ερχόμενη Τετάρτη.

Τόνι: Δίκαιη πιστεύω η νίκη μας. Έχει σημασία η νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο σαν τον Απόλλωνα. Κρατάμε κάποια διαστήματα που παίξαμε καλά, τους 3 βαθμούς. Πιστεύω ότι στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ, γυρίσαμε λίγο πίσω, μας πίεσε και ο Απόλλωνας. Μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το ματς, αυτό που έχει σημασία όμως είναι η νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που με τα γνωστά και τα άγνωστα παλεύουνε και είμαστε εδώ. Έχουμε μπροστά μας το κύπελλο. Το σκορ είναι καλό για μας, αλλά δεν έχουμε περάσει ακόμα, παίζουμε κόντρα στην Ανόρθωση που είναι πάρα πολύ καλή. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα.

Ήταν κλειδί η νίκη για την προσπάθεια για την τετράδα;
Μέχρι το επόμενο κλειδί. Δεν τερματίσαμε ακόμα στη τετράδα, όλα τα ματς είναι σημαντικά. Έχουμε δουλειά ακόμα να κάνουμε

Νίκκι: Καλησπέρα. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ δυο πολύ καλών ομάδων. ΄Ξέραμε πως το έργο μας ήταν δύσκολο, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ξεκινήσαμε το ματς με σκοπό να μην δώσουμε χώρο, σε μια άτυχη στιγμή όμως δεχθήκαμε γκολ. Αλλάξαμε τακτική, πιέσαμε μπροστά, είχαμε τη φάση με το Παπουλή και δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Έπρεπε να ρισκάρουμε, το κάναμε, μπήκαμε αποφασιστικά, σκοράραμε και προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε το ματς. Ήταν φυσιολογικό, κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα στο χώρο, να κάνει και ο αντίπαλος φάσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, το πάλεψαν. Το πρωτάθλημα τελείωσε και τώρα κύπελλο. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.