Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Στεναχωρημένος που δώσαμε ελπίδες στον αντίπαλο”

Τόνι: “Στεναχωρημένος που δώσαμε ελπίδες στον αντίπαλο”


Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί της νίκης, όπως δήλωσε στην διάσκεψη ο Τόνι Σαβέφσκι που ήταν όμως απογοητευμένος που οι παίκτες του χαλάρωσαν και κινδύνεψαν να χάσουν το ματς.

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Τόνι: Ήταν ένα παιχνίδι που καταφέραμε στα πρώτα 10 λεπτά να προηγηθούμε. Από κει πέρα ήταν σαν να τελείωσε για μας το παιχνίδι. Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που βρήκαμε και στο τέλος το κάναμε να φαίνεται ντέρμπι. Αυτό που κρατάμε είναι οι 3 βαθμοί. Αλλά είμαι απογοητευμένος και στεναχωρημένος που δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο για να έχει ελπίδα στο παιχνίδι. Να δικαιολογήσω τα παιδιά για το ότι προηγήθησαν 2-0 νωρίς και ότι υπάρχει κούραση. Συνεχίζουμε και ελπίζω να μπούμε στην 4αδα. Καλή συνέχεια στην Πάφο και στον Σάσα.

Σάσα: Δεν ξεκινήσαμε καλά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε νωρίς καλό προβάδισμα με γρήγορα γκολ. Μετά εμείς μπήκαμε πιο καλά, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ευκαιρίες. Όπως είπε και ο Τόνι υπήρχαν κι άλλες ευκαιρίες και θα μπορούσαν να μπουν κι άλλα γκολ. Δεν θα ήταν άδικο να παίρναμε σήμερα βαθμολογικό κέρδος. Θα ήταν ότι καλύτερο για τους μικρούς που αγωνίζονται. Παρακαλώ τον κόσμο της Πάφου να μας βοηθήσει οικονομικά. Καλή συνέχει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.