Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίδιος αντίπαλος, νέα δεδομένα

Ίδιος αντίπαλος, νέα δεδομένα

img_1107


Όπως και το Σαββατοκυρίακο που πέρασε, έτσι και αυτό, αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η Ανόρθωση. Ο αντίπαλος λοιπόν είναι ο ίδιος, τα δεδομένα όμως μέσα σε μια μόνο εβδομάδα θα έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Το μόνο που δεν έχει αλλάξει στην ουσία, είναι ο στόχος και δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Τι αλλάζει λοιπόν, καταρχάς η έδρα. Ναι, το Παπαδόπουλος είναι το εξωχικό μας, αλλιώς όμως είναι να έχει το πέταλο μόνο ο κόσμος μας και αλλιώς είναι αν έχει τρεις κερκίδες. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι το πιο καθοριστικό για την κατάληψη της 2ης θέσης, έτσι θέλουμε να πιστεύουμε πως το ΓΣΠ θα είναι καμίνι κι ας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τα τελευταία 2 παιχνίδια της η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το δεύτερο που αλλάζει, είναι τα κίνητρα. Πλέον οι δυο ομάδες κυνηγάνε το ίδιο ακριβώς πράγμα τη δεύτερη θέση. Με άλλη ψυχολογία και ώθηση θα μπει στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως που πριν 2 μήνες φαινόταν γελοίο να συζητάμε πως θα τερματίσει στη θέση αυτή και με άλλη η Ανόρθωση που μόνο η ίδια ξέρει πως κατάφερε από το +6 να κατρακυλήσει στο -8.

Τέλος, αλλάζουν και οι συνθέσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει επιστροφές, θα έχει όμως ανάσες. Παίκτες όπως ο Χριστοφή και ο Άλβες αναμένεται να επιστρέψουν στην εντεκάδα, τη στιγμή που όλη η ομάδα θα έχει μια εβδομάδα ξεκούραση. Αντίθετα η Ανόρθωση θα στερηθεί τους Ζορζ, Ίλιτς, Λαβόρδε.