Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απαγορεύεται να χαμηλώσει ο πήχης

Απαγορεύεται να χαμηλώσει ο πήχης

sak_3201


Ναι το παιχνίδι ήταν δύσκολο, ήταν κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα μες το σπίτι της. Ναι, είναι και η κούραση στο παιχνίδι αφού ο Σαβέφσκι αναγκάστηκε να αφήσει εκτός ακόμα και τον κορυφαίο παίκτη της σαιζόν. Και τρίτο ναι, στο χέρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να καταλάβει τη δεύτερη θέση αφού δεν έχασε, έχουμε γράψει άλλωστε για τα δεδομένα.

Αυτό που δεν μπορούμε όμως να δεχθούμε, είναι πως είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και οφείλουμε πάντα να κερδίζουμε. Δεν παραγνωρίζουμε την τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε τον τελευταίο καιρό, κάθε άλλο, συχνά πυκνά αποθεώνουμε τους παίκτες και το τεχνικό τημ για τα όσα δίνουν. Απλά αρνούμαστε να κατεβάσουμε τον πήχη, πρέπει πάντα να κερδίζουμε.

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να παραδεχθούμε πως είναι πραγματικός άθλος το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ, δυνατή και παλεύει. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα λύγιζε μπρος τα προβλήματα, όχι όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ, όχι αυτός ο κόσμος, όχι αυτοί οι παίκτες. Επειδή όμως ακριβώς ονομαζόμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε ικανοποιημένοι από το Χ. Πρέπει πρώτα εμείς να είμαστε απαιτητικοί από τους εαυτούς μας, πρέπει να θέτουμε ψηλούς στόχους και να τους παλεύουμε μέχρι τέλους.