Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανένα”

Τόνι: “Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανένα”

sak_8165


Σε καλή κατάσταση είναι η ομάδα του και καλά προετοιμασμένοι οι παίκτες για τα πλέι οφ, όπως δήλωσε σήμερα στην διάσκεψη τύπου ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο προπονητής της ομάδας μας αρχικά είπε:

“Όλο αυτό το διάστημα κάναμε σκληρή δουλειά για να μπούμε πλει-οφ. Και τώρα έχουμε το παιχνίδι με το Αποέλ που είμαστε αναγκασμένοι από αυτό το πρώτο παιχνίδι να κυνηγήσουμε τους 3 βαθμούς για να βγούμε στην Ευρώπη για το λόγο ότι έχουμε και τους λιγότερους βαθμούς. Τα ντέρμπι που ακολουθούν είναι πάρα πολύ δύσκολα πιστεύω είμαστε σε καλή κατάσταση είμαστε καλά προετοιμασμένοι και ελπίζω το Σάββατο να είμαστε ακόμα καλύτερα”.

Ερωτήσεις/απαντήσεις :

Σας προβληματίζει το αήττητο σερί του Αποελ;
Ένα παιχνίδι είναι αήττητοι περισσότερο. Όσο σκεπτόμαστε εμείς αυτούς σκέπτονται αυτοί εμάς. Είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγήσουμε τη νίκη. Το Αποελ έχει αβαντάζ από όλους τους υπόλοιπους, είναι φαβορί για τον τίτλο και είναι πολύ διαφορετικά για αυτούς αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι.

Τώρα ακολουθούν δυνατά τεστ μετά το σερί με ομάδες πιο δυνατές;
Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, στα προηγούμενα παιχνίδια χάσαμε παίζοντας με 10 παίχτες και χάσαμε βαθμούς. Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Τα παιδιά είναι καλοί ποδοσφαιριστές, το απόδειξαν. Ότι και να κάνεις σε αμφισβητούν μια ζωή, όταν πεθάνεις λένε τι καλός ήσουν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο λένε
Είναι στη κρίση του καθενός, όλα τα συγχαρητήρια είναι στα παιδιά. Το θέμα είναι να μείνεις εκεί και να υλοποιήσεις τους στόχους που έχει.

Είστε ικανοποιημένος από την ομάδα;
Πάντα θέλεις κάτι καλύτερο, να πάρεις πρωτάθλημα, κύπελλο. Τα υπόλοιπα δεν θα θυμάται κανείς Το μόνο που γράφει ιστορία είναι ποιοι πήραν κάποιο τίτλο.

Αυτές τις μέρες πως βλέπετε τις προπονήσεις τώρα πριν από το ντέρμπι;
(Πας να μας αγχώσεις δηλαδή;) δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Ενάμισι μηνάς θα είναι δυνατά παιχνίδια αλλά για όλους όχι μόνο για εμάς. Εμείς είμαστε και στο κύπελλο όπως και η ΑΕΚ. Πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση.

Κρίνετε τα δυο πρώτα παιχνίδια θα παίξουν ρολό για τη θέση που θα τερματίσετε;
Το 1ο είναι σημαντικό και μετά άρχετε το άλλο όπως και στο κύπελλο. Είναι λογικό να είναι σημαντικά είτε πρωτάθλημα είτε κύπελλο. Η διαφορά είναι στους βαθμούς που έχουν μαζέψει οι ομάδες ως τώρα.

Έχετε κατασταλάξει σε ένα σχήμα με βασικούς;
Η αλήθεια είναι ότι είμαστε 19 παίκτες χωρίς να προσβάλω τους μικρούς. Χωρίς μεταγραφή με φυγή 2 παικτών, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τερματοφύλακα. Όλοι είναι βασικοί δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί. Είναι σημαντικό ότι έχουν βγάλει τη χρόνια είναι όλοι άξιοι

Από τις εμφανίσεις τις ομάδας και τα κομπλιμέντα που κάνουν άλλοι, τι είδατε να αλλάζει τι βάλατε για να τη διορθώσετε και παίζει καλό ποδόσφαιρο;
Τα κομπλιμέντα τα φοβάμαι πολύ, σε αναπροσανατολίζουν. Δεν θα αναλύσω αυτό, έχουμε όλα τα ντέρμπι τώρα.

Το Αποέλ δεν δέχεται γκολ, εδώ και πολλά παιχνίδια;
Είναι μια δοκιμασία για εμάς.

Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πήρε νίκη στα πρώτα 2 παιχνίδια αν και ήταν καλύτερη;
Η βαθμολογία λέει πως αυτοί είναι πρώτοι, κάνεις δεν θυμάται αν ήμασταν καλύτεροι. Θέλουμε τη νίκη για να πάμε πιο ψηλά και εκεί που θέλουμε. Μπαίνουμε πλει-οφ τώρα. Αυτό που μας καίει είναι τα πλει-οφ και το κύπελλο, όσο μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους.

Για ένα απολογισμό μέχρι τώρα;
Να πούμε στον κόσμο ότι απολογισμούς θα κάνουμε στο τέλος. Ο κόσμος ήταν πολύ κοντά στην ομάδα και στο σωματείο. Ανεξάρτητα τι θα συμβεί τώρα, το σωματείο και η ομάδα τους έχει ανάγκη και όποια κριτήρια και ότι αποτέλεσμα το σωματείο τους έχει ανάγκη να είναι κοντά.

Οδεύουμε προς το τέλος, είστε σε θέση να μιλήσετε για παίκτες που θέλετε;
Περιμένουμε. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα, αυτό που προέχει τώρα είναι τα πλει-οφ.
Ο προγραμματισμός υπάρχει και δεν υπάρχει, λόγο της γνωστής κατάστασης.

Οι ποδοσφαιριστές δεν επηρεάζονται από το οικονομικό και βγάζουν καλή εικόνα, τι έχετε να πείτε;
Αυτό είναι ευχάριστο, θα συνεχίσουμε όσο μπορούμε έτσι.

Σας είδαμε παρόν στις εκδηλώσεις, έχετε κάποιοι μήνυμα για τον κόσμο;
Αυτό που είπα και πριν είναι η ουσία, το σωματείο και η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο κόσμος να παραμείνει δίπλα από την ομάδα ανεξάρτητα από το οικονομικό και τα κριτήρια.