Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επαναφέρει όλα τα “δυνατά χαρτιά” ο Τόνι

Επαναφέρει όλα τα “δυνατά χαρτιά” ο Τόνι

sak_7669


Χωρίς σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι μετά από αρκετό καιρό ξεκουράστηκαν, και έκαναν σωστή προετοιμασία και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, παίκτες που έμειναν εκτός αρχικού σχήματος την προηγούμενη αγωνιστική για λόγους ξεκούρασης, να επιστρέψουν στην εντεκάδα. Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ είναι βεβαίως “δυνατά χαρτιά”, ο Σαβέφσκι όμως είχε δείξει προτίμηση στη διατήρηση ενός συγκεκριμένου κορμού, όταν όλοι οι παίκτες ήταν στο 100%.

Στον άσσο λοιπόν θα είναι ο Μορέιρα και μπροστά του θα έχει τους Σπούγκιν, Ντανιέλσον, Αντράντε και Σκαραμοτσίνο. Στον άξονα ο Λέο και ο Ασσίς μας τρόμαξαν, αλλά τελικά θα πλαισιώσουν τον Σοάρες που πήρε την ξεκούραση που είχε ανάγκη. Στα φτερά θα είναι οι Χριστοφή και Εφραίμ, ενώ μοναδικός προωθημένος, θα είναι ο Αντρέ Άλβες.

Θέση στην εντεκάδα διεκδηκούν και οι Σκέμπρι-Αλαμπί, δύσκολα όμως θα κάνουν την έκπληξη να εκτοπίσουν κάποιο άλλο. Εννοείται πως όποιοι παίξουν θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό αφού βαδίζουμε στα τελευταία στάδια του πρωταθλήματος.