Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η λύση είναι ο κόσμος

Η λύση είναι ο κόσμος

0img_3816


“Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να οδηγηθείς στη Ρώμη. Η Τσέλσι έχει τον δικό της και κατέκτησε το Champions League, αλλά η ερώτηση παραμένει: τι θα συμβεί μετά τον Αμπράμοβιτς; Στη Γερμανία πιστεύουμε στους συλλόγους ως σύλλογοι μελών και ότι οι φίλαθλοι μας πρέπει να είναι μέλη μας, όχι πελάτες μας. Εδώ αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος” Hans-Joachim Watzke

Συγχωρέστε μας καταρχάς που αγγίζουμε και πάλι το παράδειγμα της Μπορούσια, είναι βλέπετε ακόμα φρέσκες οι επιτυχίες της. Επίσης συγχωρέστε μας αν ο τίτλος είναι κάπως παραπλανητικός: όχι δεν εννοούμε πως ο κόσμος θα μαζέψει το ποσό που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα σώσει την ομάδα. Εξάλλου δεν μπορεί να συνεχίσει για πάντα η οικονομική εκστρατεία.

Συζητάμε συνεχώς για καταστατικές αλλαγές. Ποιες θα είναι αυτές, δεν έχουμε ιδέα, το σίγουρο είναι πως ο κόσμος της ομάδας μας, πρέπει να βρίσκεται σε κεντρική θέση, όποιο πλάνο και αν ακολουθηθεί. Απαγορεύεται να γίνει πελάτης, επιβάλλεται να αυξηθεί ο όγκος του και η δύναμη του. Ήδη οι πόρτες του σωματείου έχουν ανοίξει και πλέον τα μέλη εγγράφονται ελεύθερα. Πρέπει να αρχίσει ξανά εκστρατεία εγγραφής μελών και ο αριθμός να εκτοξευθεί.

Δεν είναι μόνο θέμα οικονομικό, ο κόσμος δεν εγγυάται μόνο τη συνδρομή του. Είναι και θέμα νέων απόψεων και αντιλήψεων και όσο περισσότερα μέλη με φωνή έχεις εγγεγραμμένα, τόσο πιο πολλές ιδέες θα ακούσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται λύση μακροπρόθεσμα και όχι ένα ουρανοκατέβατο Αμπράμοβιτς να σκάσει εκατομμύρια. Αυτή η μακροπρόθεση λύση είναι ένα πλάνο με το ΛΑΟ ραχοκοκκαλιά της ομάδας.