Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Η ΟΜΟΝΟΙΑ σας χρειάζεται και φωνάζετε παρόν”

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ σας χρειάζεται και φωνάζετε παρόν”


Με απόλυτη επιτυχεία διεξήχθηκε στο Κέντρο Βατυλιώτης στο Μενεού η μεγάλη περιφερειακή συγκέντρωση των χωριών Δρομολαξιά, Μενεού, Κίτι, Τερσεφάνου, Περβόλια και Μαζωτός  που είχε σκοπό την οικονομική στήριξη της αγαπημένης μας ομάδας.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν οι Φρέντι, Μαργκάσα, από το τεχνικό τημ παρόντας ήταν ο Ονησίφορος Ονησιφόρου, ενώ όπως πάντα εκεί βρέθηκε και ο μεγάλος Ράινερ Ράουφμαν.

Οι ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν κατά την παρουσίαση τους, το ίδιο και ο Ράουφμαν που χαμογέλασε ακούγοντας για άλλη μια φορά το “είναι τρελός ο Γερμανός”. Δηλώσεις έκαναν τόσο οι παίκτες, όσο και ο Νίκος Χαραλάμπους και το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κώστας Βασιλείου που απολογήθηκε για τα λάθη του προηγούμενου  συμβουλίου. Πιο κάτω οι δηλώσεις των 2 συμβουλιακών, σε λίγο και οι δηλώσεις των παικτών:

Νίκος Χαραλάμπους: Βιώνουμε ξανά εποχές του 48. Σε δύσκολες στιγμές αναστήσαμε ξανά την ελπίδα. Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ σας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Σας ευχαριστώ που είστε παρόν και βοηθάτε, συνεχίζουμε και μετά τις 19 Απριλίου δεν σταματάει η προσπάθεια.

Κώστας Βασιλείου: Συγγνώμη στον κόσμο, σαν παλιό μέλος του Δ.Σ. Επιλέξαμε την μοναχικότητα, την πάθαμε και κάναμε λάθη. Απολογούμαι. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα τα καταφέρει.

Πιο κάτω  φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Δείτε αργότερα βίντεο με τις δηλώσεις
image

image

image

image
image

Το συνεργίο εν δράση
Είναι τρελός ο Γερμανός!