Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λεβίτα: “Χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν υπάρχει κυπριακό ποδόσφαιρο”

Λεβίτα: “Χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν υπάρχει κυπριακό ποδόσφαιρο”

img_0434


Δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του έκανε χθες ο Οχάντ Λεβίτα. Ο Ισραηλινός πορτιέρο μίλησε για το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας μας τονίζοντας πως δεν έχει λυγίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι οι Ισραηλινοί δημοσιογράφοι ήταν πλήρως ενημερωμένοι για τα τεκτενόμενα, αφού ανάφεραν ακόμα και τη περίπτωση Οκκά στο άρθρο τους, λέγοντας πως είχε τα λεφτά του στη Λαϊκή και τώρα απαιτεί 800 χιλιάδες από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Επιπρόσθετα τονίζουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει την κακοδιαχείριση των τελευταίων χρόνων. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λεβίτα:

Ο σύλλογος έχει μεγάλα χρέη αλλά δεν έχει καταρρεύσει. Χωρίς την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχει κυπριακό ποδόσφαιρο είναι τόσο απλό. Κανείς δεν πρόκειται να το παρακολουθεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει 50% της Κύπρου οπαδούς της, ο αιώνιος αντίπαλος μας Αποέλ, έχει λιγότερους. Είχαμε καθυστερήσεις στις πληρωμές μας, αλλά παίρναμε μισθούς. Όποτε το συμβούλιο έχει λεφτά, μας δίνει, ακόμα κι αν κάποιες φορές δεν είναι ολόκληρος μισθός. Ο κόσμος αλλά και εμείς ανησυχούμε, αλλά δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν. Όλοι ασχολούνται με τα νούμερα, αλλά μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν σε αυτή τη περίπτωση.

Ο Λεβίτα μίλησε και για τον τρόπο που οι Κύπριοι αντιμετωπίζουν τη κρίση, λέγοντας πως υπάρχει αισιοδοξία: “Αν πας στη Μαρίνα της Λάρνακας, τα καφέ είναι γεμάτα κόσμο“, είπε χαρακτηριστικά.