Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νωρίς, αλλά μάλλον ξαναμπαίνουν εντεκάδα

Νωρίς, αλλά μάλλον ξαναμπαίνουν εντεκάδα

img_1137


Είναι πολύ νωρίς και τις προθέσεις του Σαβέφσκι δεν μπορεί κανείς να τις ξέρει, ειδικά από τη στιγμή που χθες και σήμερα οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό. Χριστοφή, Άλβες και Αλαμπί δεν έμειναν εκτός εντεκάδας λόγω κακής απόδοσης, αλλά για να ξεκουραστούν!

Ειδικά στη περίπτωση των 2 πρώτων μπορούμε να μιλήσουμε με σχετική ασφάλεια, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν επιστρέψουν. Ο Σκέμπρι είχε φυσικά πολύ καλή απόδοση και ίσως προβληματίσει το Σαβέφσκι, πολύ δύσκολα όμως θα μείνει έξω ο Χριστοφή. Όσον αφορά τον Αντρέ Άλβες, η απουσία του ήταν φανερή τόσο στο θέμα της δημιουργίας χώρων όσο και στη γεγνική λειτουργία της ομάδας επιθετικά. Δεν είναι τόσο θέμα ποιότητας και ανωτερότητας από το Φρέντι, όσο ταιριάσματος με τον τρόπο παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αυτός που φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στην εντεκάδα είναι ο Ντανιέλσον. Ο Βραζιλιάνος τα πήγε πολύ καλά κόντρα στην Ανόρθωση, συνεννοάται άψογα με τον Αντράντε, ενώ ο Ράσκο δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι εναντίων της ΑΕΛ. Τονίζουμε πάντως πως για όλες τις περιπτώσεις, μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Σαβέφσκι!