Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάθος και αποτελεσματικότητα

Πάθος και αποτελεσματικότητα

img_9770


Λένε πολύ συχνά πως τα ντέρμπι τα παίρνει αυτός που τα θέλει περισσότερο, αυτός που δίνει και τη ψυχή του και είναι προετοιμασμένος για τα πάντα. Συμφωνούμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, θα προσθέσουμε όμως έχοντας στο μυαλό μας και το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ότι χρειάζεται και η αποτελεσματικότητα.

Στο πρώτο παιχνίδι λοιπόν, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ πάτησε το Αποέλ μες το λαιμό, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Το πάθος και η τακτική συνέπεια βοήθησαν τους πράσινους να επιβάλουν το παιχνίδι τους, οι πολλές χαμένες ευκαιρίες είχαν σαν αποτέλεσμα όμως 2 βαθμοί να πάνε στον κάλαθο των αχρήστων. Οι παίκτες μας δεν σκόραραν και δεν κέρδισαν, τόσο απλά.

Αυτή την εποχή, οι ποδοσφαιριστές μας φτιάχνουν πολλές ευκαιρίες και βάζουν πάρα πολλά γκολ. Με πρώτο και καλύτερο τον Άλβες, βλέπουν το τέρμα σαν να είναι διπλάσιο και σκοράρουν κατά ρυπάς. Κόντρα στην καλύτερη άμυνα βάση στατιστικών στο πρωτάθλημα όμως, οι ευκαιρίες δεν αναμένονται τόσο πολλές όσο συνηθίσαμε, για αυτό θα χρειαστεί κρύο αίμα και καθαρό μυαλό! Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πόσο τόσο ο Αντρέ, όσο και οι Εφραίμ Χριστοφή, μπορούν να πετύχουν και 1 και 2 και 3 γκολ!