Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιέζουν για Νικολαϊδη ή Τσαγγάρη

Πιέζουν για Νικολαϊδη ή Τσαγγάρη

sak_8783


Αιώνιο ντέρμπι χωρίς παρασκήνιο γίνεται; Δεν γίνεται. Και από τη στιγμή που αν το Αποέλ κερδίσει παίρνει το πρωτάθλημα, επόμενο ήταν να προσπαθούν να κάνουν τις συνθήκες ευνοϊκές για κάτι τέτοιο. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για αυτό, από το να κάνει ένας δηλωμένος Πορτοκαλί τον αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες έχουν εξασκηθεί έντονες πιέσεις έτσι ώστε το παιχνίδι να διετητεύσει ένας εκ των Τσαγγάρη και Νικολαϊδη. Το ποιόν τους γνωστό, άλλωστε δεν δίστασαν ακόμα και σε ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ να το δείξουν. Ο ένας έδινε κόκκινες για κεφαλιές, ο άλλος άφηνε την ΟΜΟΝΟΙΑ με 10 από το 30′. Απλά πράγματα, αποστολές!

Ελπίζουμε στο τέλος να επικρατήσει η λογική και να μην οριστεί ένας εκ των δύο προαναφερθέντων. Ήδη σε ένα αιώνιο ντέρμπι το Αποέλ έπαιζε με 13, χάρη στο Βασίλη Δημητρίου και το Στέλιο Νικήτα. Ας παίξουμε και μια φορά 50-50, αν μη τι άλλο γιατί οι 3 κερκίδες θα είναι πράσινες. Είναι πολύ σημαντικό και για το ποδόσφαιρο και για την Κύπρο γενικά μετά τα τελευταία γεγονότα, το αιώνιο ντέρμπι να κυλήσει ομαλά. Μακάρι εκεί στην ΚΟΠ να αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό ρόλο έχουν να επιτελέσουν.