Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο επιτακτική από ποτέ η νίκη

Πιο επιτακτική από ποτέ η νίκη

gmi_6285


Μετά το χθεσινό κάζο του Αποέλ και τους τρεις βαθμούς που πήρε η ΑΕΚ, τα πράγματα έχουν γίνει ιδιαίτερα περίπλοκα. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το σημερινό, είναι το σημαντικότερο παιχνίδι όπως έχουν εξελιχθεί οι στόχοι της ομάδα μας. Ενδεχόμενη μη νίκη, θα δυσκολέψει την προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πέσει μετά από 2 αγωνιστικές στη τέταρτη θέση, αυτήν που δεν οδηγεί στην Ευρώπη και πρέπει να αποκαταστήσει άμεσα την τάξη. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και αν οι πράσινοι του Σαβέφσκι κερδίσουν, από τέταρτοι πάνε δεύτεροι, μεταφέροντας την πίεση στους άλλους 2 που από βδομάδας παίζουν μεταξύ τους. Εδώ που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν διλήμματα, πάνω από όλους και όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Και το λέμε αυτό, έχοντας υπόψη πως αρκετοί φίλοι τις τελευταίες ώρες ονειρεύονται πως το Αποέλ θα χάσει το πρωτάθλημα. Καταρχάς πρώτα μας νοιάζει τι κάνουμε εμείς και μετά τι κάνουν όλοι οι άλλοι. Αν δεν βγούμε Ευρώπη οι συνέπειες θα είναι σκληρές και δεν θα τις νιώσουμε μόνο φέτος, αλλά σε βάθος χρόνου. Επιπρόσθετα, με κάθε σεβασμό στις απόψεις όλων των φίλων, αν οποιοσδήποτε ονειρεύεται πως ο αιώνιος μας δεν θα πάρει, ή δεν θα του δώσουν, τον 1 βαθμό που χρειάζεται στα τελευταία 2 παιχνίδια, είτε άρχισε χθες να ασχολείται με κυπριακό ποδόσφαιρο, είτε είναι υπερβολικά ρομαντικός. Κι ας μοιάζει ο αιώνιος μας με το Θόι Λακατάμειας, στην κακή του μέρα και με τους 4-5 καλούς του τραυματίες.