Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα αστυνομικά μέτρα του αυριανού αγώνα

Τα αστυνομικά μέτρα του αυριανού αγώνα


Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Απριλίου, 2013 και ώρα 5μ.μ. στο Στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, η Αστυνομία καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί στο ΓΣΠ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, προτρέπονται να προσέλθουν στο στάδιο ΈΓΚΑΙΡΑ. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:00.

Για σκοπούς διευκόλυνσης του κοινού, σε συνεργασία με τα δύο σωματεία αλλά και τις αρχές του σταδίου, η Αστυνομία έχει προβεί στις ακόλουθες διευθετήσεις:

• Δεν θα λειτουργήσουν ταμεία για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και για τον λόγο αυτό έχουν παραχωρηθεί για προπώληση 1400 κανονικά εισιτήρια μόνο. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που δεν θα εξασφαλίσουν εισιτήριο προτρέπονται να μην έρθουν στο γήπεδο προς αποφυγή οποιασδήποτε δικής τους ταλαιπωρίας.

• Τα Βόρεια και Δυτικά ταμεία θα λειτουργήσουν για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

• Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις Δυτικές, τις Ανατολικές και τις Βόρειες Κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο Στάδιο από τα φώτα ΟΡΦΑΝΙΔΗ προς το Στάδιο ΓΣΠ και να καταλάβουν τους χώρους στάθμευσης Βόρεια και Δυτικά του Σταδίου ΓΣΠ. Επιπρόσθετα οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προτρέπονται να μην χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης Νότια του Σταδίου.

• Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα καταλάβουν την Νότια κερκίδα και προτρέπονται να προσέλθουν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Νότιο χώρο στάθμευσης.

• Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

• Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Ως εκ τούτου εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους του, σε χώρο εκτός του Σταδίου.

• Η στάθμευση οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

• Στο τέλος του αγώνα και σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο για σκοπούς ασφάλειας, οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραμείνουν στην κερκίδα τους για σύντομο χρονικό διάστημα.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρησή τους.