Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα μέτρα της αστυνομίας για το ντέρμπι

Τα μέτρα της αστυνομίας για το ντέρμπι


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Διευθετήσεις ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ- ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 6 Απριλίου στο Στάδιο ΓΣΠ και ώρα 16.00

Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν την Δυτική, Βόρεια και Ανατολική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ την Νότια κερκίδα.

Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να σταθμεύσουν στο Βόρειο χώρο στάθμευσης του σταδίου ΓΣΠ, στους χώρους στάθμευσής στα γήπεδα του Nuevo Campo και όλη την γύρω περιοχή του σταδίου.  

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον Νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου. Οι φίλοι των δύο ομάδων καλούνται για την δική τους ασφάλεια να  μη σταθμεύουν σε άλλους χώρους πλην των καθορισμένων για την ομάδα τους χώρων στάθμευσης. Η στάθμευση οχημάτων στον νέο κυκλοφοριακό κόμβο παρά το στάδιο ΓΣΠ, απαγορεύεται.

Καλούνται οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ, να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Για σκοπούς καλύτερης και ασφαλέστερης εξυπηρέτησης των οπαδών των δύο ομάδων, όλες οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 14.00.

Οι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, πρέπει  να γνωρίζουν ότι για τη δική τους ασφάλεια, θα αποχωρήσουν από το στάδιο αφού αποχωρήσουν πρώτα από αυτό οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μετά από οδηγίες της Αστυνομίας.

Η προσέλευση των φιλάθλων των δύο ομάδων για τις κερκίδες τους, θα γίνετε μόνο ως εξής: Οι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ από την Νότια πλευρά του σταδίου και οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Δυτική και Βόρεια πλευρά του σταδίου. Για σκοπούς ασφάλειας, καλούνται οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να αποφύγουν την  διέλευση τους προς το στάδιο, από την Νότια πλευρά  του σταδίου και του ΑΠΟΕΛ από τις υπόλοιπες πλευρές του σταδίου.

Η είσοδος στους φιλάθλους θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Απαγορεύεται αυστηρά η μεταφορά κρανών μοτοσυκλέτας εντός των κερκίδων του σταδίου, καθώς επίσης η μεταφορά και χρήση επικίνδυνων αντικειμένων στον περιβάλλοντα χώρο και στις κερκίδες του σταδίου.

Καλούνται όλοι ανεξάρτητα οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας, αλλά και του προσωπικού ασφαλείας του σταδίου ΓΣΠ, για την δική τους εξυπηρέτηση και ασφάλεια.

Η Αστυνομία θα βρίσκεται στο στάδιο με κύριο μέλημα της, την εξυπηρέτηση των φιλάθλων και τη λήψη μέτρων για την ασφαλή προσέλευση, διεξαγωγή του αγώνα και αποχώρηση του κοινού από το στάδιο ΓΣΠ.