Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Θα πετύχουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη”

Τόνι: “Θα πετύχουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη”

sak_3136


Αισιόδοξος για έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη είναι ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο Σκοπιανός τεχνικός της ομάδας μας είπε πως οι παίκτες του, παρά την κούραση, τα πήγαν αρκετά καλά σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Tόνι: «Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ καλό και ανοικτό. Και οι δυο μπορούσαν για τους τρεις βαθμούς, δυστυχώς όμως καμία δεν τους πήρε. Μετά από 15 μέρες που είχαμε πέντε παιχνίδια, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά, έκαναν καλό παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για μας, πρέπει να είμαστε το ίδιο και στη συνέχεια. Στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Πάμπος: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο ξέραμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ  μετά τον αποκλεισμό της στο κύπελλο, οι παίκτες θα πείσμωναν για να κερδίσουν. Δουλέψαμε πολύ στα ατού της που είναι η ταχύτητα στα πλάγια. Είχε ευκαιρίες ο αντίπαλος γιατί έχει παίκτες με ταχύτητα. Με λίγη περισσότερη σοβαρότητα θα μπορούσε να έρθει το γκολ. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ με τις αντεπιθέσεις θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι.”