Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όλο και κάτι ξέρει περισσότερο

Όλο και κάτι ξέρει περισσότερο

img_1135


Είναι υπερβολικό και τραβηγμένο κατά την άποψη μας, να ασκείται κριτική στον Τόνι Σαβέφσκι για τις χθεσινές επιλογές του. Όχι ότι είναι στο απυρόβλητο, κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Απλά είναι τέτοια τα δεδομένα που ο κόουτς διαχειρίζεται το ρόστερ με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί. Ευτυχώς είναι ελάχιστοι αυτοί που ασκούν κριτική.

Ποια είναι τα δεδομένα λοιπόν. Το πρώτο είναι πως το χθεσινό ήταν το πέμπτο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε 15 μέρες. 1 ματς ανά 3 μέρες λοιπόν. Δεύτερο, ο Δημήτρης Χριστοφή μετράει 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 6 στο κύπελλο, 2 στην Ευρώπη και άλλες 6 με την Εθνική. Παικταράς ο Τζίμης, αλλά άνθρωπος. Άλλωστε η αλλαγή του ήταν αυτή που έδωσε ώθηση στην ομάδα αφού μπήκε ξεκούραστος και από τη πλευρά του δημιουργήθηκαν ευκαιρίες. Τρίτον, η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει μικρό ρόστερ και είχε φέτος πάρα πολλούς τραυματισμούς. Κάποιοι παίκτες έχουν τραβήσει το μεγάλο βάρος.

Το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται εδώ που βρίσκεται, αποτελεί σε μεγάλο βαθμό επιτυχία του Σαβέφσκι. Όλοι θέλουμε πάντα να αποδίδουμε 100%, όλοι θέλουμε μόνο νίκες. Ας βάζουμε όμως κάτω τα δεδομένα πριν να λέμε μεγάλες κουβέντες. Επαναλαμβάνουμε είναι ελάχιστοι αυτοί που του βρίσκουν ευθύνη.