Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ένα γκολ κι ας μας φτάσουν!

Ένα γκολ κι ας μας φτάσουν!

gmi_6590


Όλοι ξέρουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδίδει καλύτερα στο transition game. Όχι ότι δυσκολεύεται όταν πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο επιβολής και κατοχής, το αντίθετο, το παίζει καλύτερα από οποιανδήποτε άλλη ομάδα στη Κύπρο. Όταν όμως βρει χώρους, η ομάδα του Σαβέφσκι μοιάζει από άλλο πλανήτη!

Είναι και απόλυτα φυσιολογικό. Οι πράσινοι διαθέτουν καταρχάς απίστευτη ταχύτητα στα άκρα. Χριστοφή και Εφραίμ αφήνουν συνήθως σαν αγάλματα πίσω τους αμυντικούς. Όταν σκέφτεται κανείς ΟΜΟΝΟΙΑΣ 2013, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό του είναι οι δυο τους να πλαγιοκοπούν! Δεν είναι όμως μόνο αυτοί!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει φέτος χάρη κυρίως στην τριάδα του άξονα της και κάθετη πάσα! Οι Ασσίς, Σοάρες και Λεάντρο, βρίσκουν με κλειστά μάτια τις κούρσες των ακραίων, με άλλα λόγια αξιοποιούν στο έπακρο τα προσόντα των συμπαικτών τους! Την ίδια στιγμή, ο Αντρέ Άλβες με την εξυπνάδα του φροντίζει συνήθως να τραβήξει την προσοχή των κεντρικών αμυντικών κοντά του.

Ο καλύτερος τρόπος πάντως να βρεθούν οι χώροι, όπως αναφέρει και ο τίτλος μας είναι να σκοράρει η ΟΜΟΝΟΙΑ πρώτη. Αν συμβεί αυτό, οι πιθανότητες να μην πάρει το τρίποντο λιγοστεύουν. Κι αυτό γιατί ο αντίπαλος θα αναγκαστεί να βγει ψηλά και μετά…ας μας φτάσουν στην κόντρα!