Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προκλητικοί!

Προκλητικοί!

img_1329


Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε με αφορμή τον ορισμό-πρόκληση του Βασίλη Δημητρίου, η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το πλήρες κείμενο:

Η πρόκληση ξεπερνά κάθε όριο. Νιώθουμε ότι ο σεβασμός προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και προς την νοημοσύνη κάθε ανεξάρτητου παρατηρητή είναι ανύπαρκτος. Το θέατρο του παραλόγου στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, συνεχίζεται και συντηρείται.

Ποιος μπορεί να εμποδίσει τον οποιονδήποτε καλόπιστο φίλαθλο από το να σκεφτεί ότι ο διορισμός του Βασίλη Δημητρίου, είναι επιλογή σκοπιμότητας (διευκρινίζουμε ότι δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο του Κυριακάτικου αγώνα, ο οποίος δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον);

Ο Βασίλης Δημητρίου σε κρίσιμους αγώνες φέτος αδίκησε κατάφορα την ομάδα μας, μας ανάγκασε κατ’ επανάληψη να αγωνιστούμε με δέκα ποδοσφαιριστές και καθόρισε αποτελέσματα. Για τα πιο πάνω, έχει καταγγελθεί δύο φορές από την ΟΜΟΝΟΙΑ τους τελευταίους τρεις μήνες.

Κατερχόμαστε στον Κυριακάτικο αγώνα με μοναδικό σκοπό τη νίκη, κόντρα και στον Βασίλη Δημητρίου και στις μεθοδεύσεις αυτών που λαμβάνουν τις αποφάσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, με ασπίδα προστασίας τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, είτε το αντέχουν, είτε όχι, έχει τις δυνάμεις και τις ικανότητες να πετύχει τον στόχο της.

Ο διορισμός του Βασίλη Δημητρίου αποδεικνύει την ορθότητα προηγούμενης απόφασής μας, για άρση της εμπιστοσύνης προς τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας. Ζητούμε την άμεση παραίτηση του Χανς Ρέικβαρτ και εννοείται της επιτροπής διαιτησίας και όλων όσων κρύβονται πίσω από αυτήν.