Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο…

Αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο…

sak_3120


Ο Ντανιέλσον Φερέιρα ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως δυνατό όνομα και με αρκετά καλό συμβόλαιο. Όχι τόσο υψηλό όσο ποδοσφαιριστών που έφτασαν τις εποχές των παχιών αγελάδων (βλ. προεδρία Μιλτιάδη Νεοφύτου), αλλά καλό. Από τη στιγμή όμως που δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και δεν κατάφερε να θεωρηθεί βασικός (παρότι η αξία του δεν αμφισβητείται), ανάλογη ήταν και η αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτό το καλοκαίρι.

Η μείωση που προνοείται στην πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι ούτε ψηλή ούτε χαμηλή, ακριβώς γιατί δεν του έχει γίνει ποτέ πρόταση! Το γεγονός αυτό αντικατοπτρίζει ακριβώς, ότι το πιο πιθανόν είναι να μην μπορέσει ούτε του χρόνου να γίνει βασικός, ειδικά από τη στιγμή που λογικά θα προστεθεί και ο Σερφά στους αμυντικούς μας. Μόνο αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, θα συνεχίσει στην ομάδα μας, αφού το Δ.Σ. νιώθει πως δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις.

Γίνονται σκέψεις να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός και να μην γίνει πρόταση στο Ντανιέλσον. Θεωρούμε πάντως πως προτεραιότητα στη θέση, πρέπει να αποτελεί η επιβεβαίωση της παραμονής του Ζοάο Πάολο Αντράντε. Ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο και απομένει να αποφασιστεί το ποσοστό της μείωσης.