Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν φύγει, να αντικατασταθεί κατάλληλα

Αν φύγει, να αντικατασταθεί κατάλληλα

img_1880


Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο στην περίπτωση του Αντρέ Άλβες. Ο Βραζιλιάνος ψάχνει για ομάδα με πιο σταθερό οικονομικά περιβάλλον, έχει όμως συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ για άλλα δυο χρόνια. Δεν θα τον “χαλούσε” να έμενε, οπωσδήποτε όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να αντέξε το συμβόλαιο του και θα έμπαινε τότε σε συζητήσεις για μειώσεις.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι εάν βρεθεί τελικά η ομάδα που θα ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του ιδίου, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα προβάλει ιδιαίτερες αντιστάσεις. Μπορεί το συμβόλαιο του να μην είναι στα ύψη που είχαν κυκλοφορήσει πριν από μερικούς μήνες, είναι όμως και πάλι εκτός των δυνατοτήτων της ομάδας. Αν σε αυτό προστεθεί και το γεγονός πως του οφείλεται ένα ποσό, γίνεται πιο ξεκάθαρο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα σταθεί στο δρόμο του.

Ιδανικά πάντως, ο κορυφαίος επιθετικός στο πρωτάθλημα, θα δεχόταν μείωση και θα παρέμενε ηγέτης της επίθεσης. Επειδή όμως ρεαλιστικά το σενάριο αυτό συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες από το να βρει ομάδα στο εξωτερικό, καλά κάνουμε να είμαστε προετοιμασμένοι. Αν είναι να φύγει ένας παικταράς της αξίας του Αντρέ, να αντικατασταθεί με κάποιον σε εκείνο το επίπεδο. Όλοι θυμόμαστε πως οι βαθμοί έρχονταν με το σταγονόμετρο στον πρώτο γύρο που δεν έβλεπε δίκτυα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ίσως κληθεί να αποκτήσει 2 επιθετικούς και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.