Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρχίζουν άμεσα οι συζητήσεις – Από 30% μέχρι 50% οι μειώσεις!

Αρχίζουν άμεσα οι συζητήσεις – Από 30% μέχρι 50% οι μειώσεις!

img_6697


Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και στο τριφύλλι έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρώτιστος στόχος είναι να μείνουν στο ρόστερ αυτοί που τα συμβόλαια τους ολοκληρώθηκαν, και κρίθηκαν αναγκαίοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες, θέλουν άμεσα να ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχίσει η συνεργασία τους και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις. Διαβάστε σχετικά: Τι ισχύει με τα συμβόλαια και το ρόστερ

Όπως γράφτηκε και στο προηγούμενο άρθρο, σε αρκετούς ποδοσφαιριστές θα προταθούν μειωμένες απολαβές. Οι νέες συμφωνίες με τους παίκτες μας, προβλέπουν μειώσεις απολαβών από 30% έως 50%, αναλόγως του υφιστάμενου συμβολαίου ή της συμφωνίας που είχαν την προηγούμενη χρονιά (για όσους τα συμβόλαια έληξαν). Δυστυχώς στην ομάδα μας δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ρίξουν το μπάτζετ και να μπει το Σωματείο σε τροχιά ισοσκελισμένου προϋπολογισμού.

Ο προϋπολογισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πέσει στα επίπεδα που το Σωματείο μπορεί να αντεπεξέλθει. Η ΟMONOIA είναι βιώσιμη αν πάει σε προϋπολογισμό, με τα έξοδά της να είναι λιγότερα από τα έσοδά της”, δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος του Συλλόγου, κος Στέλιος Μυλωνάς.

Αυτό που τονίζουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, και θέλουν να το γνωρίζει ο κόσμος, είναι πως δεν θα αφήσουν να επηρεαστεί η ποιότητα της ομάδας. Όλη αυτή η κινητοποίηση, το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και το ξέσπασμα του κόσμου, έχουν κάνει ξανά το τριφύλλι ελκυστικό προορισμό για τους ποδοσφαιριστές, και σε αυτό ποντάρουν πολύ στην Καρπενησίου, και θα φανεί χρήσιμο στις διαπραγματεύσεις με το υφιστάμενο υλικό, αλλά και στις επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.