Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ τα δημοσιεύματα

Δεν αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ τα δημοσιεύματα

img_6795


Τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που μιλάνε για μια μεγάλη ομάδα στο φάκελο κριτηρίων της οποίας έχει παρουσιαστεί εμπλοκή, με αποτέλεσμα να μην είναι βέβαιο αν θα καταφέρει να περάσει τα κριτήρια. Δεν έχουμε κανένα λόγο να τα αμφισβητήσουμε, άλλωστε ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας, εκείνο που γνωρίζουμε όμως είναι πως τα δημοσιεύματα ΔΕΝ αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Παύλο Χρυσάνθου, μέλος του σωματείου, μας διαβεβαίωσε πως όλες οι ενδείξεις λένε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα περάσει τα κριτήρια και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο απρόοπτο. Όλα δείχνουν πως η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε το σωματείο και ο υπέροχος ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα αποφέρουν καρπούς και ο φάκελος που παρέδωσε η διοίκηση θα αποφέρει καρπούς. Για αυτό δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία.

Την ίδια στιγμή φυσικά, δεν μπορούμε ούτε να εφησυχάσουμε. Με το που θα περάσουμε και επίσημα τα κριτήρια Μαρτίου, ξεκινάει νέος αγώνας για αυτά του Ιουνίου! Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, ας μην ξεχνάμε όμως πως υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει! Στόχοι μέχρι το τέλος της χρονιάς πρέπει να είναι η 2η θέση και τα κριτήρια του Ιούνη! Μετά θα πρέπει να δούμε και για μακροπρόθεσμες λύσεις.