Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διαρκείας, συναυλία και Green Boutique!

Διαρκείας, συναυλία και Green Boutique!

img_1871


Η μεγάλη εκστρατεία για σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην ουσία έριξε ρυθμούς μετά τα κριτήρια, ενώ το τέλος του πρωταθλήματος, οδηγεί σε μια περίοδο “νεκρή” από πλευράς εισοδήματος για την ομάδα. Υπάρχουν όμως οι τρόποι που μπορούμε να βοηθήσουμε, μιας και η ανάγκη για ρευστό είναι συνεχής.

Ξεκινάμε με τα διαρκείας. Έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής 5227 εισιτήρια, κάτι που σημαίνει πως είμαστε περίπου 3300 από τον καταρχή στόχο των 8500 (κάτι που θα σημαίνει πως σπάσαμε το δικό μας ρεκόρ) και σχεδόν 4800 από τον στόχο των 10000. Από τους 5227 που προμηθεύτηκαν ήδη το διαρκείας τους μόνο οι 3000 ήταν ήδη κάτοχοι. Αυτό σημαίνει πως περίπου 1500 φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν έχουν ακόμα ανανεώσει! Το ρεκόρ πρέπει να σπάσει για να βοηθήσουμε και οικονομικά και στο γήπεδο!

Δεύτερον, ως γνωστό προγραμματίζεται μεγάλη συναυλία άμεσα. Έχουν λεχθεί κάποια ονόματα αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Αυτό που μετράει είναι να κάνουμε sold out, για την αγάπη μας και μόνο. Να περάσουμε μια καταπράσινη ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ βραδιά, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα.

Τέλος, η Green Boutique, εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά και τα προϊόντα αναβαθμίζονται συνεχώς. Είναι επίσης και η υπηρεσία ΟΜΑΔΑ, που με μόνο 2 ευρώ το μήνα, έχεις την ΟΜΟΝΟΙΑ στο κινητό σου!