Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΣ: “Συνεχίζουμε μαζί την τιτάνια προσπάθεια”

ΔΣ: “Συνεχίζουμε μαζί την τιτάνια προσπάθεια”


Η διοίκηση του τριφυλλιού δεν σταματάει να ευχαριστεί τον κόσμο για το μεγαλείο που δείχνει τον τελευταίο καιρό. Οι πράσινοι έβγαλαν νέα ανακοίνωση, με τα πιο κάτω:

“Το έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά νιώθουμε την ανάγκη να τονίσουμε για άλλη μία φορά πόσο περήφανοι είμαστε για τον κόσμο μας.

Η παρουσία του στη μεγάλη χθεσινή εκδήλωση φανερώνει την αστείρευτη αγάπη που τρέφει για την ομάδα μας. Ζήσαμε και χθες στιγμές συγκίνησης, ενώ το σημαντικότερο είναι πως συνδυάσαμε διασκέδαση και οικονομική στήριξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η υπόσχεσή μας είναι πως θα συνεχίσουμε μαζί την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουμε, για διάσωση του Σωματείου μας.

Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που η αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός είναι περισσότερο απαραίτητα από ποτέ, ο κόσμο μας αποτελεί φωτεινό παράδειγμα.

Επίσης, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην ομάδα του Παναθηναϊκού, στους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, στην ομάδα του Πράσινου Λαού, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν στο να απολαύσουμε μία υπέροχη ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ μέρα”.