Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Είναι σημαντικό κάθε Ομονοιάτης να είναι στο γήπεδο”

“Είναι σημαντικό κάθε Ομονοιάτης να είναι στο γήπεδο”

sak_8168


Kάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο στο παιχνίδι του Σαββάτο απεύθυνε ο Ανδρέας Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας.

Στο περιθώριο της σημερινής διάσκεψης του Τόνι Σαβέφσκι, δήλωσε στα μέσα:

“Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο το Σάββατο στο γήπεδο. Ο κόσμος βρίσκεται σε εγρήγορση και εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε συνεχή επαφή με τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών μας με στόχο να δημιουργήσουμε όσο το δυνατό πιο καυτή έδρα το Σάββατο”.

“Είναι σημαντικό κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ να είναι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, η ομάδα τον χρειάζεται, οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται τον κόσμο. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι εκεί και είμαστε βέβαιοι ότι θα μετατρέψει το ΓΣΠ σε μια πολύ καυτή έδρα και θα σπρώξει την ομάδα μας στη νίκη”.

“Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ποδόσφαιρο, μπορεί και να στραβώσει κάτι κατά την διάρκεια του αγώνα, εκεί θα πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ πιο δυνατοί για να μπορέσουμε να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Να μην ξεχνάμε ότι ΟΜΟΝΟΙΑ θα υπάρχει και την Κυριακή όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού του Σαββάτου”.