Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας και σε τρεις δόσεις!

Εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας και σε τρεις δόσεις!


Ενημέρωση από την Διοίκηση για μια νέα απόφαση:

Μετά από απόφαση που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατά την τελευταία του συνεδρία, όσοι φίλοι του Σωματείου μας επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2013-14, μπορούν να το πράξουν πληρώνοντάς το – εάν επιθυμούν – σε δόσεις.

Όσοι φίλοι της ομάδας μας επιλέξουν τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, τότε θα πρέπει να ξοφλήσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι τις 6 Ιουλίου και σε τρεις μηνιαίες δόσεις, εκδίδοντας μεταχρονολογημένες επιταγές για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Με αυτόν τον τρόπο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιθυμεί, αφενός να βοηθήσει όλο τον κόσμο της ομάδας μας να εξασφαλίσει εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν και αφετέρου να δώσει επιπλέον ώθηση στην πώληση των καρτών διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν πολύ μεγάλη πηγή εσόδων για το Σωματείο μας, του διασφαλίζουν ρευστότητα και το βοηθούν ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις καθημερινές του υποχρεώσεις.

Έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τον περσινό αριθμό διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας (4607) και πλησιάζουμε τον ελάχιστο στόχο που είχαμε θέσει (5500). Μεγάλος στόχος παραμένει το σπάσιμο του δικού μας παγκύπριου ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας (8500).

Υπενθυμίζουμε ξανά ότι η παράταση που έχει δοθεί, για την κράτηση θέσεων για τους εν ενεργεία κατόχους εισιτήριων διαρκείας, ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου 2013. Από την 1η Ιουνίου 2013, οι κρατημένες θέσεις απελευθερώνονται από το σύστημα και είναι στην διάθεση όλων των φίλων της ομάδας μας.

ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 8-31 ΜΑΪΟΥ

PREMIUM
Κανονικό 345 ευρώ
Μαθητικό 190 ευρώ (Μόνο για ανανέωση)
Παιδικό 75 ευρώ (Μόνο για ανανέωση)

ΔΥΤΙΚΗ
Κανονικό 265 ευρώ
Μαθητικό 170 ευρώ
Παιδικό 55 ευρώ
Οικογενειακό 515 ευρώ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
Κανονικό 210 ευρώ
Μαθητικό 160 ευρώ
Παιδικό 40 ευρώ
Οικογενειακό 445 ευρώ

ΒΟΡΕΙΑ
Ενιαίο 160 ευρώ
Μέλη Θύρας 9 125 ευρώ (πυρήνας)